Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 juli 2024, we kennen dat gevoel allemaal.

Dat de grond onder je voeten wegzakt, dat je voelt dat het afgelopen is, voorbij, over en uit. Ik heb dat de afgelopen 4,5 jaar vaak gevoeld, tis geen fijn gevoel maar je leert er een hoop van, als je ervoor openstaat tenminste.

In de laatste maanden van WW2 verloren ongelooflijk veel jonge Duitsers het leven. Ongetrainde soldaten werden als kanonnenvoer ingezet alsof een mensenleven niets waard was. Datzelfde gebeurt nu in Oekraïne, iedere dag sterven er zo’n tweeduizend, met een 6 weekse training achter de rug, soldaten aan Oekraïense kant. Ondersteunt met westerse wapens, westers geld, wij leveren de wapens, zij de lichamen.

biden kan het niet maken om nog een land in de steek te laten. Binnen 1 termijn twee x een oorlog verliezen maakt een president niet populair. elensky number 5 moet het eigenlijk tot november volhouden, maar gaat hem dat lukken? Ik denk het niet, elensky’s rol is uitgespeeld. biden’s rol is uitgespeeld. Zijn zogenaamde afgang is een zegen voor de oorlog, een opvolger kan je het niet kwalijk nemen dat joe er zo’n zooitje van heeft gemaakt. ‘Unprecedented Times’ zo noemen de Engelsen het zo mooi. We leven in Unprecedented Times. Van mij had het niet gehoeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *