Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 juli 2024, gisteren op mijn vrije dag naar de stad geweest.

Mensen ontmoeten en praten. Het was gezellig, we hebben lekker gegeten en nu regent het weer. Dat laatste heeft niets met gisterenavond te maken maar tis een feit. Persoonlijk heb ik geen rekening gehouden met regen vandaag, in mijn hoofd is het vandaag droog. Ik wil het 1 en ander gaan doen vandaag en dan is het niet handig als het regent, dat zou vervelend zijn. Het heeft genoeg geregend.

We spraken gisterenavond over waar ik mijn stukkie mee eindigde gisteren. Ik weet het klinkt gek en misschien ben ik dat ook wel maar ik ben ervan overtuigd dat alles energie is en voortkomt uit trillingen en vibratie. Nu heeft dhr Tesla dat een eeuw of wat geleden allemaal heel duidelijk uitgelegd dus wat dat betreft vertel ik niets nieuws. Nu ben ik geen natuurkundige, ik kan het theoretisch niet uitleggen, maar gevoelsmatig klopt het voor mij. Het is aan ons om de energie die er is, die wij, en alles om ons heen, continue produceren in goede banen te leiden, maar das lastig, egocentrisch als we zijn, das verdomd lastig.

Volgens mij loopt onze beschaving op z’n eind. Een land waar 90% van de wereldwijd verspreide kinderporno wordt gehost, waar de één na de andere hooggeplaatste ambtenaar wordt beschuldigd van kindermisbruik, waar vandaag een man wordt geïnstalleerd, als premier, die betrokken is bij al deze zaken, wat moet je met zo’n land? Dat de energie in dit land niet in goede banen wordt geleid lijkt mij wel duidelijk.

Hoe komt het dat wij zo van het padje zijn geraakt? Niet dat we de eerste beschaving zijn die ten ondergaat aan decadentie, kindermisbruik en egoïsme, maar hoe het zover is gekomen, vertel het me maar. Dat bericht gisteren in het ad, dat doet me wat. Wat leven we toch in een kl**e land.

Één reactie op “2 juli 2024, gisteren op mijn vrije dag naar de stad geweest.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *