Categorieën
Niet gecategoriseerd

1 juli 2024, Sam zit onder de teken.

Als ie ff het gras induikt komt tie eruit met 2/3 teken die zich vastklampen aan zijn snoet. Wat zijn dat toch een rare beesten, zien er niet uit met die kleine pootjes en dikke, volgezogen lichaam. Sam doet niet moeilijk als ik aan hem loop te frunikken, daar ben ik wel blij om, gelukkig maar.

Vandaag gaat de Supreme Court in de US beslissen of tRump immuniteit moet krijgen voor de eventuele misdaden die hij heeft begaan tijdens zijn presidentschap. Tot nu toe is hij nog nergens voor veroordeeld, wel op lager niveau maar dan wordt het op hoger niveau weer gecanceld. Na vandaag issie waarschijnlijk van alles af, kan hij zich concentreren op zijn missie, president worden.

Ongelooflijk dat een democratie, in het rijkste en machtigste land ter wereld, niet verder komt dan dit soort mannen om president te worden. Je zou toch zeggen dat het moet barsten van de geschikte presidenten in Amerika maar deze clowns zijn naar voren geschoven. Hier gebeurt hetzelfde, schuiven ze een dick naar binnen. Niemand kent die man, niemand heeft op ‘m gestemd, maar tis nu, bijna, premier, lekker dan. Leve de democratie!

En toch kan het anders, we hebben het eerder gedaan. Sta op! En herinner jezelf. Er staat meer waarheid in de Griekse mythen en sagen dan in onze geschiedenisboeken. Eeuwenlange indoctrinatie heeft ons verworden tot consumerende zombie’s. Terwijl er overvloed is, zo jammer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *