Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 juni 2024, walgelijk, echt om te kotsen.

Ik heb al niets met dat domme blonde wijf maar als dat dan ook nog een soldaten uniform aantrekt wordt het helemaal triest. Maar we moeten oorlog op ons netvlies hebben staan, oorlog moet er ingepompt worden. Iedereen houdt van de oorlog, dat wordt het mantra bij msm. Oorlog tegen de Poetin, oorlog omdat het moet.

Niet dat ik hier over wilde schrijven maar dan zie ik zo’n foto van dat mens in een uniform en dan, tja dan komt er stoom uit mijn oren. Oorlog! Er moet en zal oorlog komen en alles wordt in het werk gezet om dat te normaliseren. Om oorlog sexy te maken, walgelijk. Oorlog is het meest gruwelijke wat er is, oorlog is dom, nutteloos maar je kan er een hoop geld mee verdienen en daarom hijst dat mens zich in zo’n dom groen pakkie, voor het geld.

Oorlog is heel veel doden, geen poppetjes op een scherm maar echte mensen. Oorlog is alleen goed voor de rijken, en laat die blonde doos daar nu bijhoren. Zij vliegt, nog voor de eerste bom valt, naar een ver land, dat hebben we eerder mee gemaakt. Wij mogen het hier gezellig maken. En hier waarschuwde ik ruim 4 jaar geleden al voor, man wat doet dit pijn.

Ik ben wat aan het lezen over trauma’s en volgens mij mag ik mijzelf wel een trauma patiënt noemen. Ik vertoon een aantal kenmerken die redelijk in de buurt komen van een getraumatiseerd persoon. Mijn arrestatie, door 9 agenten, de vele afwijzingen als ik wat wou kopen in winkels door ‘gewone’ mensen met mondvodden voor, de ontelbare leugens die voorbij kwamen en komen om een narratief erdoor te drukken maar vooral de stompzinnigheid van al die bange mensen om mij heen hebben mij afgebroken, kapot gemaakt, vernietigd. Ik ben een wrak.

Er is overvloed! We hebben zoveel! Maar iedereen om me heen wil alleen maar meer, ik kan er niet meer tegen. Nu gaat de oorlog in Oekraïne niet zolang meer duren, er zijn gewoon geen mannen meer in Oekraïne land. Of wij gaan de Oekraïners die hier zitten terug sturen of we sturen onze eigen jongens in de aankomende weken anders houd het snel op. Oekraïense mannen willen niet terug, hun toekomst ligt hier laten ze in de kranten weten. Hahahaha, alsof er hier een toekomst is, arme jongens.

Gelukkig heb ik de bijbel en weet ik dat Hij voor mij zorgt. Weet ik dat ik niets nodig heb als ik Zijn woorden tot mij neem en Hem blijf eren. Alles is er, God weet wat ik nodig heb om door te gaan. Dat ga ik dan ook zeker doen, ik geniet elke dag wel weer een momentje van de schoonheid van Zijn creatie. Zie ik even de liefde die Hij aan ons heeft geschonken. En dat geeft mij meer dan genoeg kracht om door te gaan. Om te blijven, om niet op te geven, om te schrijven. Al ben ik getraumatiseerd.

Dood.

4 reacties op “21 juni 2024, walgelijk, echt om te kotsen.”

Met bijna alles ben ik het met je eens, maar die bijbel en god van de liefde die jou alles geeft en zijn creatie geeft bij mij een beetje kortsluiting.

M.i. lijkt deze gecreëerde monopole wereld eerder door satan himself gemaakt of dat we in een satanistich matrix programma zitten. Er was eens berekend dat ‘onze’ god voor 25% zou kunnen hebben bestaan. Welke god creëert er een wereld vol leed?

Ik snap steeds dat stukje niet dat wij moeten lijden. Net als dat dieren moeten lijden in de dierenwereld. Kijk naar de leeuwen en andere vleesetende dieren die hun prooi dagelijks moeten vangen om te kunnen eten…is of heet dat een liefdevolle creatie?

Waarom de verering? Goede mensen die ziektes krijgen omdat ze stress krijgen tijdens hun werk door die machtlustige directeurtjes/managers die steeds meer van je eisen totdat je een burnout krijgt. Niet worden geprezen om hun volledige inzet etc. Een mooi voorbeeld is hiervan het verhaal van de mier.

Je zult het zelf moeten doen en als jij geloofd dat een ander dat doet door elke dag dat boekje te lezen om je tam te houden moet je dat zelf weten.

Ik geloof wel in een soort kracht die je helpt in bittere tijden, maar volgens mij is dat de kracht in jezelf die bepaalde zaken afroept.

Afijn! We gaan lekker weer krijgen en ik ga lekker de boot in en het water op en genieten.

Hahaha, die kortsluiting begrijp ik Ed. Als ik het opschrijf denk ik ook weleens tsjonge jonge wat een zweverig gelul. En ja, het kwaad, satan, lijkt veel sterker aanwezig, de waanzin regeert. Waarom zou Hij dat toelaten als Hij zo liefdevol is? Ik ga eens ff nadenken, hoe ik mijn weten kan omzetten in woorden. Thx voor je commentaar!

Ik heb het ook niet meer zo met die God. Ben gereformeerd opgevoed, heb zelfs belijdenis gedaan… maar op mn 20ste ofzo, luisterend naar een dominee, dacht ik ineens, wat sta je daar uit je nek te kletsen man! De erfzonden kwamen me de neus uit. Kots, braak!
Voor de rest, helemaal eens met je stukje. Wat een wereld van overduidelijk bedrog, het is niet te geloven. Begin 2020 dacht ik nog, dit Corona gedoe, daar trapt toch niemand meer in! Na 20 jaar elk jaar weer nieuwe paniek over varkensgriep, schapenkoorts, vogelmelaatsheid, kikkerkoorts en ander geouwehoer. Maar jawel hoor, iedereen stroopte zijn mouw op en deed mondluiers voor. Ik vond het ongelooflijk en dacht nog heel naïf, iets te kunnen veranderen met een liedje. Forget it. Misschien vind je het leuk. Het heet: Vier russen aan de macht. Hier kun je het beluisteren:
https://janspreen.com/2020/03/23/vier-russen-aan-de-macht/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *