Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 juni 2024, nog een paar daagjes en dan gaan we weer richting de winter.

Dan hebben we de langste dag gehad. Hebben we weer lang genoeg genoten van de lange mooie lente-avonden, kunnen we ons weer opmaken voor een lekkere natte winter. Nu moet ik zeggen dat ik gisteren wel geboft heb als ik de radio en kranten moet geloven. Hier hebben we geen spatje regen gehad, er was een lekker zonnetje, en dat was niet zo in alle delen van ons landje begreep ik.

De winter, ik moet me er op gaan voorbereiden. Ik weet, ik ben de slechtste voorspeller ooit, maar ik ben er niet gerust op dat deze winter rustig voorbij gaat kabbelen. Ik roep het al jaren maar de bubbel moet een x gaan barsten, hoeveel lucht kan er op een gegeven moment nog bij? Nu de Petro Dollar aan de kant is geschoven door MBS en het meerendeel van de landen klaar zijn met de dominantie van de USA gaat er echt wat veranderen de aankomende maanden. Hoeveel oorlogen we ook op gaan starten om onze hegemonie te behouden het gaat niet werken. We hebben de “derde wereldlanden” lang genoeg uitgebuit, onze tijd zit erop.

Of de wereld er beter van wordt is afwachten, slechter is niet mogelijk. Ik weet dat wij hier in het westen vinden dat we alles redelijk onder controle hebben maar daar zijn niet alle landen het mee eens. De uitdaging is dat wij, het westen, de navo, met nog geen 800 miljoen mensen zijn en dat is niet veul. Alleen China heeft al meer inwoners, om over India maar niet te beginnen. 3/4 jaar geleden schreef ik al eens over het Deagel report. Deagel is een onderdeel van de Amerikaanse militaire intelligence. Zij voorspelden, in 2016, een volledige ineenstorting van de westerse samenleving in 2025. Volgens Deagel overleeft meer dan de helft van de Westerse bevolking deze ineenstorting niet en ik kan me daar wel wat bij voorstellen. Nu kan het zijn dat Deagel net zo’n nep voorspeller is dan moi, laten we het hopen, maar de tekenen zijn niet gunstig. De ziekte van plots blijft hardnekkig voortwoekeren en een nucleair conflictje staat voor de deur. Ik zie persoonlijk nergens een uitweg uit deze conflicten maar dat zegt natuurlijk niets. Meer dan de helft van de westerse bevolking weg, binnen 1 jaar, dat gaat een hoop CO2 schelen!

En dan is deze kaart ook nog totaal verkeerd getekend. Afrika is veel groter dan op dit kaartje en Zuid Amerika ook. Alles is een leugen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *