Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 juni 2024, Oekraïne bij de navo, das het doel volgens jens s.

En ze voldoen volgens de euro landen aan, okay bijna, alle eisen! Dat elensky number 5, in mei, de verkiezingen heeft gecanceld en er dus illegaal zit, mag geen naam hebben. En ook niet dit soort akkefietjes:

Tientallen van dit soort filmpjes komen voorbij als je een beetje onderzoek doet, steeds meer Oekraïense burgers proberen berichten naar het westen te sturen om ons te laten weten dat het niet klopt, dat Oekraïne niet is wat wij te zien krijgen. Nou niet is wat wij zien?

Gisteren stond er, in de volks-verlakkerij-krant toch een artikeltje over de rekruterings wijze van het Oekraïense leger, er komen iets teveel van dit soort berichten via de vele Oekraïense vluchtelingen naar buiten, ze kunnen er niet meer omheen. Ondanks de miljarden aan wapens die wij erheen sturen gaat het niet goed. Er zijn soldaten nodig, boots on the ground.

Gisteren kwamen er dronebeelden voorbij van twee soldaten die een rivier probeerden over te komen met een soort vlotten. Tis net een videospelletje als je ziet hoe ze worden afgemaakt door een UAV. Maar dat waren twee mannen, vaders, zonen, vrienden van. Wat een waanzin…

Ik wil niet dat mijn zoon waar dan ook moet gaan vechten. Ik wil niet dat anderen doen of dat heel erg noodzakelijk is. Zeker geen coke snuivende acteur of een altijd liegende pinokkio die de volgende jens s. gaat worden. Waarom laten wij burgers niet weten dat we er klaar mee zijn? Dat dit niet kan! Zijn we zo verslaafd aan luxe dat we bereid zijn onze kinderen ervoor op te offeren? Want dat gaat gebeuren. Wat zeg ik, het gebeurt al. Arrrccchhhh, gelukkig kan ik het nog een beetje van mij afschrijven, mijn stukkies houden me op het rechte pad. Iedere ochtend ff mijn ongeloof, mijn afschuw of mijn bewondering loslaten. Voor wat het waard is, voor mij de wereld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *