Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 juni 2024, de G6,5 is bezig.

Of moet ik zeggen de G3,5 want laten we eerlijk zijn, dit is toch om te janken?

Wat staat hier nou? Ongekozen, seniele mannetjes met hun verpleegsters. En dit gaat de hele wereld over, wat een aanfluiting.

En morgen begint de Oekraïne vredes top in Zwitserland, ik had me een weekendje vergist afgelopen maandag. Tis ook veel om allemaal bij te houden, er wordt wat af geluld op hoog niveau.

elon vind dat hij recht heeft op 56 miljard dollar. Hoe dan? Ik kan daar niet van slapen. Hoe kan iemand vinden dat hij of zij recht heeft op 56 miljard van iets wat niets waard is? De elektrische autootjes die hij maakt werden en worden alleen maar verkocht omdat je er, in het westen, als leaserijder of ondernemer bijna voor niets in kon/kan rijden. Verder zijn het ondingen, en zo milieuvervuilend als de pest.

Maar hoelang duurt het nog voor die dollar niets meer waard is? De geruchten over het ditchen van de Petro dollar door Saoedi Arabië worden nu toch wel heel erg sterk. 54 landen staan in de rij om in augustus lid te worden van de BRICS, das niet niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *