Categorieën
Niet gecategoriseerd

13 juni 2024, op de radio babbelen ze niets betekende zinnen over klimaat, oorlogen en verkiezingen, ik droom weg.

Want al is het nog vroeg ik lig al in bed, Tis koud rond een uur of 20.00, ik lig onder 2 dekens, wat een zomer. Het verhaal op de radio gaat over een presidents zoon die misschien de gevangenis in moet. Straks komt Femke, daar wacht ik op, leuk.

3 en een halve minuut, nog niet eens, duurt zo’n rondje maar tis de moeite waard, Femke en haar vriendinnen stellen niet teleur. Daarna weer oeverloos gelul over de formatie en welke aardverschuivingen er plaatsvinden. Aardverschuivingen? Tis rutte 3.0, ach, voor zolang het duurt.

Verkiezingen! We worden er dit jaar mee doodgegooid. Overal zijn er verkiezingen behalve in Oekraïne. Daar hadden ze in mei plaats moeten vinden maar elensky number 5 heeft ze gecanceld, hij had er geen tijd voor, komt later wel…

Persoonlijk geloof ik er niets van dat dat wat nu president is in de USA straks ook gekozen kan worden. Onmogelijk, dat weet amper dat het nog leeft, laat staan anderen. Dat gaat vast vervangen worden, hoe dat is nog de vraag. Door wie doet er verder niet toe, wat president wordt is totaal onbelangrijk. Wij, het klootjesvolk zijn de enige die zich er druk over maken.

Okay, nog ff een voorspelling! Ik zet er geen geld op maar volgens mij wordt Nederland net geen Europees kampioen. Sorry, voor wat het waard is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *