Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 juni 2024, doemdenken.

Dat doe ik. Ik ben een doemdenker. Als je praat over wat er zich afspeelt in de wereld en waar dat toe gaat leiden ben je een doemdenker. En dat moet je niet willen, dan trek je geen volle zalen.

Gisterenavond net voordat ik naar bed ging hoorde ik dat Romana, aka Debora,  is overleden, 51 jaar, hartstilstand. Begin van de week was het de heer Vierhouten, de grote man achter Go Ahead, die deze aardkloot vroegtijdig verliet vanwege zo’n zelfde hartstilstand. Net als Romana wassie 51 jaar. Vroegtijdig doodgaan aan een hartstilstand is, sinds een paar jaar, populair maar er over praten mag niet want dan ben je een doemdenker. Rust zacht Rebecca en meneer Vierhouten.

En waarschijnlijk lezen ze in China mijn stukkies, denk dat ze daarom ff hun tanden lieten zien. Je vaart niet zomaar ongestraft door wat Xi ziet als zijn eigendom. Ik las dat vooral de twee vliegtuigen en de helikopter, volgens kasja, werden ervaren als een onveilige situatie. Waarom voer die boot überhaupt door die straat? Je kon op je vingers natellen dat dat iets zou uitlokken! Maar nee, daar mag je niet over praten dat is doemdenken, fuck it..

Wij, het westen, doen van alles om het oosten uit te dagen maar als je dat probeert duidelijk te maken ben je een doemdenker. De oorlog in Oekraïne had in 2022 al voorbij kunnen zijn, toen lag er al een vredesakkoord, maar nee dat wilden wij niet. De Navo heeft een oorlog nodig.

“Russia wil be at the heart of the multipolaire harmonic world”, zo sloot de Poetin zijn 3 uur durende speech gisteren af. Waar, dat wat in de USA president is nog geen 5 zinnen achter elkaar kan uitspreken, lult de Poetin 3 uur achter elkaar. Nou weet ik niet of je daar blij mee moet zijn maar het geeft een beetje de verhoudingen weer.

2 reacties op “8 juni 2024, doemdenken.”

Vandaag was ik zowaar jarig, een wonder dat ik nog leef in deze achterlijke wereld. Een nutteloze idioot dat is wat ik volgens de voorschriften ben. Mijn nichtje en vriend wilden die joost klein horen en ik heb dat geweigerd. Ik heb een foto laten zien van de duivel in veergelijkenis met die klein in de hoop dat ze het snapten….ik denk het niet helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *