Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 juni 2024, extreem en radicaal!

Dat waren de twee woorden die ik gisteren het vaakst heb gehoord. Daarbij kwam dan nog het woord rechts want alleen die zijn radicaal of extreem. Verder niets anders dan juichende en feestvierende politici, iedereen had gewonnen. Iedereen? Nee niet iedereen, dilan en malik niet. dilan en malik, twee vvd’rs van de gestampte pot, hahahaha….

Ik ga weer lekker koken, moet me er minder mee bezig gaan houden maar ik zat gisteren de hele dag in een auto en wat moet je dan? Tis wel komisch hoor, wat een toneelspel. carolientje ging helemaal uit der dak met haar 2 zetels. Maar die bolle van die groen rode partij spande wel de kroon, wat een komiek is die man, hij sloeg een donut af van een meisje omdat tie al te dik is, wat een lolbroek die man.

Ik zat gisteren in een auto omdat ik iets moest ophalen bij een gemeente. En dat is natuurlijk weer volledig fout gegaan. Ik ben niet goed met ambtenaren, ik versta ze niet. Daar heb ik mijn hele leven al last van, maar het zal de ambtenaren een rotzorg zijn, tis niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *