Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 juni 2024, de Europese verkiezingen.

Kheb het er nog helemaal niet over gehad. ‘Het leeft ook niet’, hoor en lees je overal. De opkomst is bij voorbaat al bedroevend. Laat ik er verder maar geen woorden aan vuil maken, als je gaat, succes!

‘Een flinke bom op Nederland en Europa ligt plat’, roept een parlementslid in de Doema. Daar heb ik het al wel vaker over gehad. Rotterdam plat, Volkel plat. Waarom Volkel? Omdat ze daar net een nieuw arsenaal kernbommen hebben verstopt en Leeuwarden plat, daar vliegen die irritante f35 dingen. Dan is Nederland redelijk weg, ik ook.

Afgelopen week vond een Nederlands marineschip dattie door de straat van Taiwan moest varen. Het was de eerste x dat we dat deden. Normaal varen we om zodat we China niet provoceren. Maar dit x deden we het gewoon want het was volgens de kapitein de kortste weg.

De Poetin en Xi (hoofdletters dit keer) zijn vrienden. Hebben een verbond gesloten op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Wij Nederland, een volgens de Poetin klein land met veels te veel inwoners, gaan ervoor. rutte laat zijn tanden zien.

Waarom? Wat drijft zo’n man? Macht! Macht al zit die niet bij markie. markie is slechts een marionet. Navo baasje worden moet de volgende stap worden in zijn opgelegde queeste. Daar hoeven wij niet voor naar de stembus, dat beslissen andere marionetten. Dat wat rondloopt in de WH bijvoorbeeld. Wie trekken er echt aan de touwtjes? Wie zorgen ervoor dat de oorlogsmachine op volle toeren gaat draaien? Wie verdienen daar aan? All wars are bankers wars en wij blijven te bang te verliezen wat we denken te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *