Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 juni 2024, ik kreeg gisteren de tip om ook geen radio meer te luisteren.

Tv kijk ik al jaren niet meer maar naar de radio luister ik wel. Vooral naar sport, maakt eigenlijk niet uit welke op formule 1 na, dat is zo saai. Al wil saai niets zeggen! De 10 kilometer schaatsen, of nog erger marathon schaatsen, is ontiegelijk saai maar daardoor in mijn ogen heerlijke tv of radio, maakt niet uit of je in slaap valt je mist toch niets. En ik heb dan ernstige bewondering voor de presentatoren die zo’n wedstrijd aan elkaar lullen, er gebeurt niets tijdens zo’n marathon schaatswedstrijd en de mannen die eraan meedoen zijn over het algemeen ontzettende saaie, degelijke spruitjes boeren of loodgieters, daar valt helemaal niets over te vertellen. En toch blijven ze maar oh’en over, ja waarover eigenlijk, heerlijk.

Vroeguh, als klein Koertje, luisterde ik regelmatig naar ‘met het oog op’. Gute nacht freunde. Maar dat lukt me niet meer. Net als bij de kranten geld voor met het oog dat als er geen lhbtqrstuvwx item of 1 of andere minderheid in voorkomt de uitzending niet is geslaagd. Walgelijk eenzijdige uitzendingen meer kan de npo schijnbaar niet produceren, je zou er maar journalist zijn.

Maar toch vind ik het wel belangrijk om enigszins bij te houden wat voor info mijn omgeving krijgt te verwerken dus volg ik msm nog wel een beetje. Wat je in de Nederlandse kranten niet tegenkomt is nieuws over die hearings met gnoompje fauci in het Amerikaanse Congres, ik moet die man niet tegenkomen. Nog zie ik mijn familie kerst vieren met mondvodden voor en een tafel van 4.5 meter zodat ze 1.5 meter afstand konden houden, krankzinnig. Hoor ik me weer blaten tegen een leraar over de waanzin van die mondvodden die mijn kids op moesten naar school. Niets hoor je erover, terwijl die man tijdens het coronafeestje ook in Nederland continu in het nieuws was. Denk ook niet dat we er veel over gaan horen hier. Groter nieuws, nog heftigere ‘virussen’, meer oorlogen en menselijk leed zal nieuws over de coronahoax verdringen. We zijn er nog lang niet, dat is zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *