Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 mei 2024, regen en vleermuizen is een slechte combi.

Gisterenavond dus geen vleermuis jagen want het regende pijpenstelen. Bij regen blijven ze binnen dus heeft het weinig zin om te posten, dus moeten we een nieuwe ronde inplannen. Jammer maar helaas.

Tis een apart vak, vleermuis jagen, zeker als je bedenkt hoeveel geld er in omgaat. Nu gun ik die beestjes de wereld maar je kan je afvragen of het niet wat vreemd is dat er zoveel geld aan het behouden van de vleermuis wordt besteed terwijl om ons heen zoveel natuur het moeilijk heeft. Vleermuizen eten insecten, daar barst het ook niet meer van, wie of wat moeten we beschermen? Gelukkig hoef ik me daar niet mee bezig te houden, ik moet vleermuizen determineren, schoenmaker hou u bij uw leest.

Dank voor het meedenken en de tips die me opgestuurd worden. Dat doet me goed! Er gaat weer een hoop veranderen, aanpassen is het motto. We gaan hier weer sterker uitkomen, dat is zeker. Ben bezig met een extra baan, het zit er dik in dat ik binnenkort weer mag koken. Pulled Pork maar dan met bark, middenrif vroeger ook wel slagers biefstuk genoemd en overheerlijke kreeft met salieboter en gegrilde tomaatjes, zo van de Big Green Egg. Vol met dankbaarheid, nederigheid, verwondering, barmhartigheid en liefde ga ik het eten stoppen gewoon omdat het kan. Dit x in Nederland, Fryslan om precies te zijn. Spannend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *