Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 mei 2024, afgelopen nacht gevleermuisjaagd.

Bij zonsondergang begonnen, dat is rond 21.30 en daarna 2 uur naar een gevel gestaard en naar de batdetector geluisterd. Sam wilde al snel naar bed, hij vond het wat saai.

Maar we hadden niet alleen een avonddienst ingepland maar ook een ochtenddienst. Dat betekende dat we ongeveer 1.5 uur slaap hadden om om 02.30 weer klaar te staan op een andere locatie. Daar hebben we 3 uur gestaan tot 05.30, en dan ben je redelijk kapot. Maar Hoezee Hoezee, we hebben een kraamverblijf gespot, de eerste van het jaar, geweldig!

En nu verder met zorgen dat ik weer ergens wonen kan. Een andere motor in de Mithrandir gaat ‘m niet worden ben ik bang. Opstaan en doorgaan, er zit niets anders op! En weet je wat? We gaan er gewoon wat van maken! We gaan ervan leren, hahahaha, alsof ik ooit van mijn fouten ga leren, sukkel dat ik er ben😀😂

2 reacties op “16 mei 2024, afgelopen nacht gevleermuisjaagd.”

Plan B; sleep je boot naar ergens waar je mag verblijven.

Plan C; armpjes uit de mouwen en sleutelen maar, klinkt als een paar zuigerveren.

Plan D; Langstaart BBM aanschaffen

Jammer dat het zover is, dan had ik wel ff geholpen.

S6!

Ik heb nog een Yamaha 4 PK-4 tact langstaart, maar die is te licht voor die boot. Ik ben verslaafd aan elektrisch varen en gebruik em toch niet meer. Op de grote rivieren kom je niet vooruit tegen de stroom in, wel op de kanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *