Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 mei 2024, vannacht de eerste irritante mug van dit jaar gedetermineerd.

Waar ik altijd het bangst voor ben is dat ze me in mijn voeten prikken. Dat vind ik zo ongelooflijk irritant. Armen of benen vind ik niet zo erg maar op je voeten! Verschrikkelijk. Het lijkt ook wel of muggenbulten op je voeten langer blijven zitten dan andere bulten maar dat kan fantasie zijn. Muggen vinden voeten en enkels juist de beste plek om te bijten heb ik ergens gelezen, daar ruikt het het lekkerst ofzoiets, dus die voeten moet je goed wegstoppen.

Dat is vannacht gelukt! Mijn arm zitten vol maar mijn voeten jeuken niet, das heel fijn want ik mag vanaf vanmiddag weer koken. Het gaat wel snel allemaal, maar dat moet ook want waar ik nu mag verblijven moet ik weg. Die ongelooflijk lieve mensen hebben namelijk een heel lief poesje, echt een schattig beestjes en dat vind Sam ook, niet. Sam vind het vooral leuk om erachteraan te rennen en dat is niet de bedoeling, dan krijgt dat beestje zo weinig eten binnen en ze is al zo klein. We moeten hier weg voordat Luna omvalt. Tis niet anders.

Nou ja, vandaag koken, morgen vleermuis jagen, en dan zien we wel weer verder. Drukke dag vandaag, maar gelukkig heb ik goe geslapen. Ik ga er een mooie zaterdag van maken, waarom niet….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *