Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 mei 2024, heerlijk dat weertje!

Opladen, daar was ik aan toe. Wandelen met Sam op m’n slippertjes is toch heel anders dan met snowboots aan. Ik ben er trouwens achter gekomen dat ik deze winter een paar kilo ben aangekomen. Linn zorgt te goed voor me, tis maar goed dat ze een paar maandjes naar Ibiza gaat. Kan ik op rantsoen, ff die kilooootjes eraf.

Gisteren moesten we op pad voor sexy strand kleding, want het strand wordt Linn’s werkterrein. Gelukkig mocht ik met Sam buiten blijven zitten en wat doe je dan? Dan ga je een lekkere Johnny Cake halen op de markt bij 2 Antilliaanse dames. Geweldige vrouwen btw, staan daar met z’n tweeën in zo’n klein foodtruckje dik en chagrijnig te wezen. Voordat je je Johnny Cake met stoof in je hand hebt ben je een kwartiertje verder en ondertussen sta je daar voor dat foodtruckje en kijken die dames je donker aan en praten in een onverstaanbare taal tegen elkaar. Tis net een toneelstuk, maar wat een lekker broodje! 

Daar komen die kilooootjes vandaan, en daar heb ik op de Mithrandir geen last van. Op het water staan geen foodtruckjes met Johnny Cake’s. Hmm dit weer doet mij verlangen naar het water, maar het zal weer wennen zijn om alleen te zijn. Zonder Linn, ik ga haar missen. Maar gelukkig heb ik Sam! Die wijkt niet van mijn zijde, we gaan er een mooie zomer van maken.

3 reacties op “2 mei 2024, heerlijk dat weertje!”

En dan ineens supermooi weer, gisteren en vandaag. Dan staat er in je achtertuin een leuk sloepje op de kop. Die moest nog verder geschuurd worden en dan de verf in. Wat had ik al graag willen varen met mijn nieuwe elektromotor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *