Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 mei 2024, tis vroeg maar ik ga dan ook verhuizen.

Althans een deel van de spullen. Kheb een autooootje gehuurd en nu moet ik aan de bak. Toch wel lekker hoor verhuizen met een autooootje, dat gaat beter dan met trein of bus. Maar tis ook triest dat ik een autooootje nodig heb. In december kwamen we hier in Hengelo aan met de trein vanuit Zwitserland, in 5 maanden tijd hebben we alweer zoveel zooi verzameld dat ik nu een autooootje nodig heb om te verhuizen.

Ik ga vandaag naar Fryslan, de boot moet schoon zodat ik er weer in kan wonen, en dan morgen de spullen van Linn wegbrengen.  We hebben hier een mooie tijd gehad! Ik heb een hoop geleerd van mijn baantje als cheffie bij de ontheemden en nu mag ik me junior ecoloog gaan noemen, persoonlijk vind ik peuter ecoloog beter klinken, junior voel ik me nog niet.

Ik ben erg benieuwd hoe Sam het gaat vinden om weer op de boot te zijn. Zou hij het herkennen? Blij zijn? Of denken, Nee hè, moet ik nou echt weer met jou op die schommelende badkuip wonen? Ik denk dattie het wel leuk vind. Sam houd van water en zwemmen. Daarnaast hij zal wel moeten…

Enerverende tijden komen er weer aan! Wat gaat de toekomst brengen? Volgens Mar Mari Emmanuel, de Bishop in Australië die een paar weken geleden werd neergestoken tijdens een dienst, life op youtube (maar, dus, gelukkig nog leeft), leven we in de eindtijd. Het ziet er ook niet best uit als je een beetje om je heen kijkt. Maar zoals ieder einde weer het begin is van een nieuw avontuur zal dat ook wel met de eindtijd zo zijn. Laten we het de begintijd noemen, en dan ga ik vast beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *