Categorieën
Niet gecategoriseerd

1 mei 2024, tis weer vechten in mijn hoofd.

Waar ga ik het over hebben? Ga ik aandacht besteden aan het negatieve of knal ik er een positief stukkie in? Ga ik het hebben over ” de avonturen van  pinokkio in Istanbul” of over mijn dag gisteren? Nee, sorry, ik kan het pinokkio verhaal niet zomaar wegjorissen. joris is tenslotte de hoofdrolspeler, al sinds 1996. Het moet eruit.

In ’96 was recep e nog burgemeester van Istanbul, en al sinds die tijd kennen pinokkio en recep elkaar. Als beste vriendje van joris (wat klinkt dat smerig in dit verband) was pinokkio zeer begaan met zijn lot nadat joris, in een hotel in Istanbul, was opgepakt met 2 minderjarige jongetjes die hij van achteren probeerde te nemen. Dat mag niet. Niet in Nederland, en niet in Turkije. Voor dit feit was joris, de hoogste baas, de  directeur generaal van het ministerie van justitie van ons landje, opgepakt en recep e was in die tijd burgervader, de hoogste baas van de politie in Istanbul. Het is pinokkio en zijn trawanten gelukt om joris weer naar Nederland te krijgen op voorwaarde dat hij hier berecht zou worden. Das niet gebeurd, joris is vrijgesproken, hij loopt nog altijd vrij rond.

Hoessein Baybasin, een Turkse Koerd zit wel vast, in Nederland, al sinds ”97. Niet voor het misbruiken van Nederlandse jongetjes maar omdat hij een drugssmokkelaar zou zijn. 27 jaar zit de man al in de gevangenis, voor drugssmokkel, in Nederland, ongelooflijk. Hoessein is vast geen heilige, heeft gewerkt voor de Turkse overheid voordat hij een Koerdisch verzetsstrijder werd. Dat is de reden dat Hoessein veel weet over de arrestatie van joris.

Een Nederlandse erkende klokkenluider, Huig Plug genaamd, geloofd in zijn onschuld en heeft daarvoor al meerdere malen in de gevangenis gezeten omdat pinokkio en zijn trawanten aangifte van bedreiging en stalking tegen Huig hebben gedaan. Nu is Huig vast een irritant mannetje maar ik volg hem al jaren, de man is geen bedreiger, de man is volstrekt geweldloos hij weet alleen zoveel over alle corrupte en duistere zaken in de Nederlandse politiek, en publiceert daar zo openlijk over op social media dat pinokkio en zijn vrienden er gek van worden en dan laten ze Huig maar oppakken. Zo werkt dat in Nederland.

En nu mag pinokkio van recep e baasje navo worden. Ik kwam het onderstaande filmpje tegen.

Ik word zo triest van dit soort filmpjes. Deze mannen heersen over de wereld, maar ze kunnen elkaar niet eens normaal begroeten. Alles is een spel, we zijn de kleuterschool niet ontgroeid. Alleen zijn kleuters ontwapenend en zijn deze mannen tot de tanden toe bewapend, al moet pinokkio zijn arsenaal wat aan gaan vullen. recep en pinokkio, xi, biden, tRump, de poetin en heksje ursula, we gaan nog een hoop lol aan ze beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *