Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 april 2024, hij wil het voorkomen.

Als er nu verkiezingen zouden zijn krijgt tie volgens M. de Hond meer dan 50 zetels in de 2de kamer, maar de dikke meneer van de rood/groene partij wil voorkomen dat tie aan de macht komt, hoe dan?

Kijk, persoonlijk snap ik er ook niets van dat die partij zoveel kiezers trekt. Ik ben geen fan van geertje, nooit geweest. Maar denkt zo’n timmermansje nou echt dat zulke uitspraken helpen? Dat de miljoenen mensen die op geertje stemmen schrikken van zijn uitspraken? Neuh, denk het niet, ik denk niet dat timmermansje dat denkt.

Het gaat om verdelen, het gaat erom zoveel mogelijk onrust te veroorzaken. En dat moet je ze nageven, dat lukt! Waar het ook over gaat, welk onderwerp je er ook bij pakt, het klimaat, het Midden-Oosten, gender gedoe, de ontheemden, woningbouw of, ja dit vind ik echt een geweldige, de wolf, alles draait om het uit elkaar drijven van de mensen en na de covidhoax is dat een stuk makkelijker. Het wantrouwen onder de mensen is toch al hoog dus we pompen de verdeeldheid nog wat op. Daar zitten die volksvertegenwoordigers toch voor in de 2de kamer? Niet om ons land te besturen en te zoeken naar compromissen maar om te verdelen, om het volk op te hitsen, om te verdelen en te heersen.

Maar waarom zouden ze dat doen Koertje? Wat hebben ze daaraan? Zo zitten onze eigenste kamerleden niet in elkaar, dat gebeurt alleen in Afrika of Zuid-Amerika. Onze leiders zijn integer, zitten daar met de beste bedoelingen, werken hard voor volk en vaderland! Okay op dit moment werkt pinokkio iets harder voor Oekraine maar dat is voor ons eigen bestwil, anders staat de poetin over een jaar bij ons op de stoep. Gelukkig is pinokkio niet bang voor de poetin, vind hij het een zwakke man. Wat een uitspraak is dat, ik heb hem al eerder genoemd, ongelooflijk.

Sorry, had het over de vleermuis willen hebben maar daar hebben we gelukkig nog een hele zomer voor. De geldpersen mogen weer ratelen, de wapenindustrie ongebreideld groeien en dat alles voor de vrede. Oorlog is Vrede, dat is het nieuwe moto, en dat wordt betaald met schuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *