Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 april 2024, de baas van het coa is er, net als ik, mee opgehouden!

Hij was er ook klaar mee. De televaag website komt met een video over Dordrecht waar ze een nieuw azc gaan bouwen. De omwonenden ontvangen binnenkort 1000 euries om hun huis te beveiligen, daar gaat de video over. De omwonenden, van het toekomstige azc, zijn er nog niet helemaal gerust op, men vind het een doekje voor het bloeden. Maar die 1000 euries is natuurlijk mooi meegenomen. Persoonlijk verwacht ik dat het baasje coa vandaag of morgen wel weer op zijn post zit, die krijgt er vast wel wat eurooootjes bij en dan doet tie het wel weer. Geld lost alles op in de wereld van vandaag, Tis er in overvloed.

Voor iedereen is er geld, o nee dat lieg ik, niet voor de allerarmste. Het minimumloon en de aow kunnen niet omhoog. Miljarden gaan er naar landen waar we niet eens van weten waar het ligt, hoe groot het is of wie er wonen maar voor onze eigen opa’s en oma’s is er geen geld. Wel 1000 euries voor de omwonenden van een aankomend azc om hun huis te beveiligen, en miljarden kostende patriotsystemen voor een dubieus regime in een ver land, wat een waanzin.

Mijn 5 maanden als kokkie voor de asielzoekende ontheemden hebben me weer veel geleerd. Over hoe er misbruik wordt gemaakt van die zogenaamde vluchtelingen, over hoe gruwelijk veel er aan deze stumpers wordt verdient door ze een wortel voor te houden. Professoren met knotjes zitten er, uit Iran, garagehouders uit Syrie. Travestieten uit Venezuela, veganistische lhbtqrstvw’rs, met blauw haar, uit 1 of ander oostblokland. Lange Eritreers met prachtige kleurige kledij. Vaak veel te dik, dit meen ik, de meeste ontheemden zijn veel te dik, maar ja, dat krijg je als je duizenden kilometers hebt moeten lopen. Een aanwinst voor Nederland, mensen die echt iets gaan toevoegen aan ons land, aan onze cultuur, vandaar die 1000 euries.

Het gaat allemaal volgens plan, dat zie je als pinokkio ons letterlijk uitlacht tijdens, 1 van zijn, zogenaamd, laatste debatten. Want, geloof me, die hele formatie is, net als alles om ons heen, totale onzin, tijd verspillerij, bezighoudstherapie. Dit kabinet zit er nog wel even. Lang genoeg nog om ons land volledig naar de knoppen te helpen. Nu zou een ander kabinet, rechts of links, dat maakt niet uit, geen verschil maken maar het mooie is dat, dat wat er nu zit, niet verantwoordelijk is, dat maakt, dat het allemaal wat makkelijker gaat. Dat je jezelf er wat minder mee bezig hoeft te houden. Want dat doet de gemiddelde Nederlander, die houd zich er maar niet teveel mee bezig. Er is toch niemand verantwoordelijk dus waarom zou je ook? We boeken nog een vakantie, incasseren nog een loonsverhoging, gedragen ons elke dag als consumerende zombie’s, alles gaat volgens plan en niemand is verantwoordelijk! Wat een geweldige tijd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *