Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 april 2024, inflatie was ‘mandatory’.

pinokkio vind de poetin een zwakke man. De poetin is, nu al ruim 24 jaar, leider van het grootste land ter wereld. Toen de oorlog, 3 jaar geleden, begon wassie eigenlijk al gewonnen volgens MSM, maar nu moeten we volgens de werkgeversbaas van Nederland, ene mevr i. thijssen, ons landje voorbereiden op een oorlogseconomie. i. thijssen is d666tiger, olongren is d666tiger, heksje kaag d666tiger, waar haalt die partij al die oorlogszuchtige wijven vandaan?

Misschien is dat het wel. Ben ik gewoon een teleurgestelde mafkees die geloofde in sprookjes. Als er meer vrouwen aan de macht komen dan zal er meer vrede zijn in de wereld was het mantra in de jaren ’80 en ’90. Nou das niet echt gelukt. Vrouwen zijn nog oorlogszuchtiger dan mannen, willen zich nog meer bewijzen als ze eenmaal aan de macht zijn, zijn veel wraakzuchtiger dan mannen.

Mannen en vrouwen gaan om heel andere redenen op zoek naar macht. Mannen doen dat uit ijdelheid, vrouwen om zich te bewijzen. Man, man, hoe kom ik hier verzeilt, dat is het lastige van iedere ochtend een stukkie schrijven en daar niet teveel over nadenken. Ik begin aan zo’n tekst zonder dat ik weet hoe het afloopt, begin gewoon te schrijven en dan schrijf ik op wat er in me opkomt. Gisteren zag ik die i. thijssen in de volksverlakkerij krant staan met een foto en de kop dat Nederland zich moet voorbereiden op een oorlogseconomie. Dat heeft schijnbaar indruk gemaakt en dus kom ik erop terug. Maar om dan meteen de verschillen tussen mannen en vrouwen te gaan benoemen gaat weer wat ver. Alsof ik daar verstand van heb.

Ik begon dit stukkie met inflatie maar die zat me schijnbaar niet zo hoog. i. thijssen, baas vno-ncw, zat er ver boven. Zo’n d666 vrouwtje die, terwijl er een nieuw kabinet gevormt wordt, haar d666 vriendje admiraal bauertje najengeld over hoe wij een oorlogseconomie moeten worden. En omdat het me hoog zit schrijf ik er over, geef ik het weer aandacht.

Er moet een alternatief komen Een plek waar niet gezocht wordt naar waarheid of gelijk. Ik probeer het me te herinneren, ik ben er eerder geweest. En ik ben vast niet de enige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *