Categorieën
Niet gecategoriseerd

1 april 2024, kikker in je bil.

Ben moe. Het zijn lange dagen. Ben al met al een uurtje of 11 van huis als ik naar de ontheemden moet. Ik reis een stukkie met de trein, dat kost me 8 minuten. Maar moet ook nog een fietsen, lopen en wachten, al met al ben ik een minuut of 45 aan het reizen. Op zich vind ik dat niet erg, ik hou van reizen, lekker mensen kijken, je komt altijd wel wat bijzonders tegen. Iets waaraan ik me kan ergeren, kan storen of om kan lachen, reizen is leuk vind ik. Zo zag ik gisteren 2 jonge dames zitten op een bankje te wachten op de trein. Ze waren duidelijk vriendinnen, zaten dichtbij elkaar en zouden het gewoon hartstikke gezellig kunnen hebben maar dat hadden ze niet. Beide waren volledig verdiept in hun telefoon, ze waren totaal niet met elkaar bezig.

Verderop zat een jong ventje, jaar of 7, met zijn moeder, volledig opgeslokt door zijn(?) telefoon, net als zijn moeder overigens. De enige die niet op zijn of haar telefoon zat was de man die blikjes aan het zoeken was voor statiegeld. Ik kom ze nog niet vaak tegen maar af en toe zie je een man die dit nobele werk uitvoert, plastic flesjes en blikjes uit de vuilnisbakken halen om ze in te leveren. Mocht ik het echt niet meer weten kan ik dat altijd nog gaan doen, geld ligt op straat.

Nog een paar weken en dan begint mijn niewe carriere als vleermuis en gierzwaluw onderzoeker. Morgen gaan we voor het eerst in de cursus dieper in op de vleermuis. Tis sowieso een drukke week want vrijdag mag ik mijn vleermuis detector op gaan halen! Dan ga ik voor het eerst mijn collega’s en werkgevers ontmoeten. Spannend allemaal! Weer terug naar mijn bootje en afscheid nemen van Linn, die gaat naar Ibiza. Dat zal wel ff wennen zijn. We zijn al weer een tijdje samen. Nieuwe avonturen, nieuwe kansen, ik heb er zin an!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *