Categorieën
Niet gecategoriseerd

31 maart 2024, kheb maar een half uurtje voor dit stukkie.

1 of andere idioot heeft de klok een uur vooruit gezet. Kom ik weer in tijdnood, daar denken ze dan niet aan. Eerste paasdag, drukke dag in het hotel. Gisteren was het al een gekkenhuis, Ronnie Tober kwam langs. In mijn hoofd was die man al oud toen ik jong was maar dat zit dus niet helemaal goed in mijn hoofd.

Hij wist de zaal wel plat te spelen, een zaal vol met ouderen. Twee gezellige als vrouw vermomde mannen maakten de sfeer en al gauw liep men de polonaise, holandaise, het is een dolle boel. Een feest zonder travestieten is geen feest in Nederland, die horen er bij, leuk man!

Vandaag is het ’transgender day of visibility’ in Amerika. Dat wat zich daar president noemt heeft eerste paasdag ervoor aan de kant geschoven. Het paasei heeft plaatsgemaakt voor een palyboy bunny in het witte huis. Niet alleen in Nederland moeten als vrouw verkleedde mannen de aandacht, tis een westers fenomeen.

In Rusland doen ze er niet aan, daar zijn ze met andere dingen bezig. Met geloof, met liefde voor het vaderland, met gcschiedenis, met de toekomst. Ik heb de film nog niet helemaal gezien, kwam hem gisterenavond pas tegen. Een film over de Russen, hoe ze leven, hun vrije tijd besteden, elkaar ondersteunen. Niet met de polonaise, maar met prachtige gedichten, met klassieke muziek en literatuur. Mocht je tijd hebben dit weekend hierbij mijn kijktip, mooie eerste paasdag!

2 reacties op “31 maart 2024, kheb maar een half uurtje voor dit stukkie.”

Het is noodzakelijk om op te komen voor onze identiteit, onze normen en waarden. Neo-marxisten en globalisten willen niet dat we een identiteit hebben, daar wordt zwaar op ingezet. Helemaal eens met je, Koert.

Dat filmpje is wel Russische propaganda, hoor. Meer dan 70% van de Russen zijn alleen maar bezig met overleven. Het wordt er niet beter op nu Putin 7% van z’n BNP aan Defensie uitgeeft. Wist je dat 30% van de Russen niet eens een toilet en sanitaire voorzieningen in huis heeft?

Dat filmpje is idd propaganda maar tis altijd goed om te weten hoe de andere kant over de zaken denkt. Of hoe ze het brengen. Rusland is het grootste land ter wereld met 51 geregistreerde Godsdiensten en meer volken dan wij ons kunnen voorstellen. Ik volg een BBQ’r die woont in Kazachstan en alles wat hij klaarmaakt op de meest fantastische BBQ’s die hij altijd zelf in een paar uurtjes in elkaar zet om daarna het hele dorp te eten te geven. Ik volg een student in Sint Petersburg, een jongeman die je alles laat zien van die prachtige stad. Ik betwijfel je cijfers, zit daar geen propaganda achter?Ik zag laatst een fimpje over Mariopol,en stad in de Donestk,die stad was volledig kapot gebombadeerd maar ongelooflijk hoe de stad alweer was opgebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *