Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 maart 2024,een latertje vandaag.

Tis al 7.30, ben pas net wakker na een rusteloze nacht. Veel wakker geweest, bah. Ik ga er een korte van maken. Sam wil uit, der is weer geen zonnetje terwijl ik dat wel nodig heb, en ik ben nog moe. Nou kan ik, en daar ben ik me van bewust, wel de hele dag in bed blijven liggen maar dat gaat mij niet minder moe maken. Mijn moeheid heeft niet veel te maken met te weinig slaap. Gisteren kocht ik wat groente op de markt bij een biologisch groentekraam. Daar lagen aardbeien uit Spanje, biologische aardbeien, dat dan weer wel. “Waarom verkoopt u aardbeien”, vroeg ik de groenteman. “Omdat de mensen ze kopen”, zei hij. “Dus u laat onrijpe biologische aardbeien naar Nederland komen omdat mensen ze kopen?” “Ja, ik doe de inkopen niet hoor, ik verkoop alleen.”

Ik ben moe, zo moe, ik ga slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *