Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 maart 2024, Bijna 22 maart.

De dag dat ik, 4 jaar geleden, begon met het schrijven van deze stukkies. En wat is er een hoop gebeurt in die tijd, wat is er een hoop veranderd, voor mij althans, en ik ben er nog lang niet.

Ik ga, vandaag, officeel beginnen met mijn nieuwe carrière als vleermuis, huismus en gierzwaluw onderzoeker. Vandaag begint de cursus echt en volgens mij is tie niet makkelijk. Ik heb al wat lesmateriaal doorgenomen, teksten over spauwmuren, vleermuiskasten maken, afmetingen en zo nog wat zeer technische verhandelingen over de habitat en gewoontes van de vleermuis. En dan hebben we het nog niet over de huismus en de gierzwaluw, die komen er nog bij. Wel heel leuk, kheb veel zin om op pad te gaan deze zomer.

Drukke weken gaan het worden, studie, koken voor ontheemden, jarig, pasen en voorbereiden op de verhuizing. Zou fijn zijn om niet weer met de trein te hoeven verhuizen, dat moet ik wat beter gaan regelen, heb er de tijd voor, druk, druk, druk!

Weer terug naar de Mithrandir, daar heb ik zoveel zin an. En weer alle tijd voor Sam, hij is veel te veel alleen. Leuke, interessante tijden komen er aan. Het leven is mooi, dank U.

2 reacties op “19 maart 2024, Bijna 22 maart.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *