Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 maart 2024, volgens mevr. s. van den hof werkzaam bij het rivm zijn er zeker mensen gestorven vanwege de vaxxxinatie.

Maar slaat de meter nog steeds door naar vaxxxen want zonder de vaxxx waren er absoluut veel meer mensen overleden tijdens de coronahoax. Dat beweert mevr. s. van den hof van het rivm in een op1 uitzending bij tijsje van den brink. De kans op overlijden na de prik is minimaal, het rivm heeft samen met lareb onderzoek gedaan en mensen 2 maanden nadat ze zich hebben laten vaxxxen gecontroleerd volgens haar heeft dat bewezen dat de vaxxx nuttg is geweest, niet 100% veilig en effectief maar wel nuttig.

Tijdens de coronahoax kregen wij, de niet gevaxxxten, veel kritiek, in sommige landen werden we uit voorzorg opgesloten. We mochten niet meer naar feesten, niet meer uit eten, we werden als paria’s behandeld. De roep uit de samenleving werd, volgens de media, steeds groter om wat te doen tegen die vaxxx-weigeraars, moeten we ze niet dwingen? Verbannen? Misschien in kampen zetten? En dat terwijl wij vooral probeerden om de mensen die zich lieten vaxxxen te waarschuwen, dat het een experimenteel medicijn is, dat er niet uitvoerig mee is getest. Dat er geen langjarige testen mee zijn gedaan, dat het een volledig nieuwe technologie is gebaseert op iets met genmodificatie, dat iets wat je erin spuit er erg lastig weer uit te halen is. Dat het altijd slim is om, voordat je een medicijn neemt, te vragen naar de bijsluiter, en die was er in die tijd niet.

En nu, we leven, nu, in een nieuwe wereld waarin turbo-kanker, myacorditis (had ik 2 jaar geleden nog nooit van gehoord) en sudden death aan de orde van de dag zijn. We leven in een nieuwe realiteit maar het heeft allemaal niets te maken met de vaxxxinaties. Zelfs mevr. s. van den hof van het rivm blijft erbij. En ook om mij heen blijven mensen weigeren om een eerlijk en serieus gesprek aan te gaan over wat ons is overkomen de afgelopen 4 jaar en hoe veilig en effectief die vaxxxen nu wel niet waren/zijn. Want dat is het probleem met die rommel, als het er eenmaal inzit haal je het er niet zomaar meer uit. En wat het doet op de lange termijn weet niemand, ook mevr. s. van den hof van het rivm niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *