Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 maart 2024, Afghanistan, de aftocht van de Amerikanen, het staat bij mij nog scherp in het geheugen.

Hoe, van de 1 op de andere dag, de Amerikanen het land verlieten. De totale chaos, hoe het Amerikaanse leger voor honderden miljoenen aan wapens in het land achter liet, hoe mensen, achteloos werden achter gelaten. Een ramp was het, maar naar later bleek wel een geregiseerde ramp. Ene johnny bass was er verantwoordelijk voor, hij moest de aftocht zo chaotisch mogelijk regelen. En diezelfde johnny is nu weer van stal gehaald, hij had zijn werk in Afghanistan zo goed gedaan dat hij het mag herhalen in Oekraine, hij mag taria opvolgen. taria is de nickname van victoria nuland, taria was, tot eergisteren, de baas in Oekraine. Ik heb laatst nog over haar geschreven, en nu heeft ze ontslag genomen. taria was een echte hardliner, zoals ze dat noemen in de US, een Neocon, strijdend voor een Unilaterale wereld met de USA aan het hoofd. En nu heeft ze ontslag genomen en mag johnny het afmaken.

Op het internet zijn filmpjes te vinden van taria en joe uit 2014, tijdens de Maidan coup, in de tijd dat hoessein o. nog president was van de USA. Of van uitspraken van haar, een paar weken voordat ze de gaspijpleidingen tussen Rusland en Duitsland, door de CIA, liet opblazen. Deze vrouw heeft het bloed van honderdduizenden Oekrainse en Russische soldaten en burgers aan haar handen, maar gaat nu met pensioen. Ze komt vast voor een paar ton graag op uw feestje lullen over hoe je een land naar de verdoemmenis helpt. Terwijl johnny de klus afmaakt.

Want de Amerikanen houden er mee op, laten Oekraine aan ons over, aan Europa, aan macronnetje, sunak, rutte en heksje ursula. In plaats van te gaan praten, ipv overleg, gaan we meer bommen kopen op de internationale markt, zodat we deze kunnen inzetten tegen de poetin. We gaan de EU omvormen naar een oorlogseconomie, de volgende transitie, het klimaat is uit, woke is passé, oorlog is het nieuwe normaal.

taria, niet vik of vicky maar taria. taria klinkt stoer, veel stoerder dan vicky. Ze heeft ontslag genomen, resigned. Haar baas moet herkozen worden en haar oorlog zit een beetje in de weg. De gemiddelde Amerikaan heeft niet zoveel met Oekraine, tis een ver van mijn bed show. Met teveel aandacht naar dat land win je geen verkiezingen. Dus dan haal je johnny bass van stal, mag hij de klus afmaken, je zou maar baasje zijn in Oekraine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *