Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 maart 2024, het was een foutje…

‘Het woord moeder is prachtig en nu weer aan het werk’, tweette de hoofdrolspeler. Sorry foutje, kan gebeuren, niet zeuren jongens, ik ga weer, als demissionair minister, aan het werk. Zou hij daar niet een x mee kunen stoppen? Met werken? Er gaat nogal wat mis als hij aan het werk is. Maar dat schijnt niets uit te maken.

Politici maken vaker foutjes, dat doen ze om het sentiment te peilen. Hoe staat het pleps erin? Maar ook om hekele kwesties op tafel te gooien, ze alvast in de week te leggen zodat het gepeupel eraan kan wennen. Want geloof me, hier zijn we nog niet vanaf. Dit komt terug, geef het een jaar, misschien 2 en dan krijgen we de praktijkvoorbeelden. Hoe lastig het woord moeder is met zooooooooooveel ‘mannen’ die kinderen hebben gekregen. Dit is 1 van de social development goals, als het aan onze globalistische leiders ligt verdwijnt het woord moeder voor 2030 uit onze vocabulaire, iedereen kan tenslotte moeder worden.

Maak ik me druk om niets? Dat vraag ik me best wel vaak af. Bestaat een volk wel? Een cultuur? Is niet alles onderhevig aan verandering? Moeten we vasthouden aan oude waarden en normen? Of gewoon lekker meegaan met de flow en de boel de boel laten. Ben ik de ouderwetse zeurpiet geworden waar ik vroeger zo’n hekel aan had? Lastig hoor, is wat er om me heen gebeurt niet gewoon wat er moet gebeuren? Is het niet slimmer me er bij neer te leggen, de wereld veranderd, deal with it.

De wereld een stukkie beter achterlaten voor je kinderen, je nageslacht, daar gaat het volgens mij om. Ik geloof dat dat de manier is om gelukkig te sterven. Als je weet dat je je best hebt gedaan om er iets moois van te maken, niet alleen maar gedacht hebt aan je eigen leven maar je bewust bent geweest van volgende generaties, bereid bent geweeest daar iets voor te laten voor hen te vechten. En ik denk dat we daar op dit moment niet mee bezig zijn, met de wereld beter achter te laten, dat we alleen maar bezig zijn met onszelf.

Jeetje koertje wat ben je weer aan het zeuren, sorry, foutje, ik ga weer aan het werk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *