Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 maart 2024, hugoootje mag het weer doen.

Zijn kop staat bij het bericht in het ad. Ik dacht dattie iets met woningbouw deed maar schijnbaar is dat veranderd. Volgens het bericht issie nu minister van binnenlandse zaken, sinds wanneer is dat? Heb ik wat gemist? Maar ff terug naar het onderwerp, hugooootje mag het weer doen, kheb er een paar x iets over geschreven toen de Amerikanen het woord uit hun wetten schrapten maar nu gaat hugooootje het hier, in Nederland, doen, kan er nog wel bij op zijn cv. Dat die man er nog steeds is, dat dat nog rond loopt, ongelooflijk.

‘Ouder uit wie het kind is geboren’ gaat het woord moeder vervangen in onze wetboeken. Moeder dekt de lading niet meer, kinderen krijgen is niet alleen aan moeders voorbehouden volgens de wet, volgens christen hugooootje, volgens dit kabinet. Dit kabinet is demissionair, hugoootje is demissionair, waar gaat dit over?

pinokkio deelt miljarden uit, een persoon uit wie gelukkig geen kind is geboren maar wat zich wel minister van defensie mag noemen roept dat Oorlog = Vrede en hugooootje schrapt het woord moeder uit onze vocabulaire. Het kan gewoon, het gaat gewoon door, het volk laat het gewoon gebeuren, wat een waanzin.

Het is ze al gelukt om een lammetje buiten een baarmoeder te laten groeien. Gewoon in een plastic zak met een paar slangetjes en wat monitoren. Een moederschaap is niet meer nodig, schapen zijn sws niet meer nodig. De mens in zijn rol als godje, maar dan wel 1 met ‘made in china’ op de achterkant, wat een nepgoden zijn wij. Tis een kleine stap naar kinderen uit een nepbaarmoeder, waarom niet? As we speak, op dit moment, zijn er mensen mee bezig, met het kweken van babies buiten een baarmoeder, in een nepbaarmoeder. Babies die gemaakt worden op een effectieve en veilige manier, 100% veilig en effectief, vraag maar aan hugooootje.

Moet toch de natte droom van elke minister van defensie zijn, een eigenste kweekvijver voor kanonnenvoer. Soldaten op bestelling, u vraagt wij kweken, wilt u ze met 1 of met 2 benen? Bruin, zwart, blank of paars? Met of zonder intelligentie? Ingepakt of heeft u zelf een tassie? Wat een waanzin, we maken het live mee, de ineenstorting van een beschaving. En zoals altijd is het hoogmoed die zorgt voor de val. Ik kan er niet over uit, wat ben ik blij mama dat je dit niet hoeft mee te maken, Wat ben ik blij, mama, dat jij mijn moeder was.

https://www.ad.nl/politiek/kabinet-wil-moeder-schrappen-weggemoffeld-in-wetsvoorstel~a83331c1/

3 reacties op “4 maart 2024, hugoootje mag het weer doen.”

Stelletje malloten in den Haag.

Ach.. elk nadeel hep zijn voordeel, natuurlijk.

Als straks de pleuris echt uitbreekt en in Nederland wordt de dienstplicht weer ingevoerd, zullen uiteraard ook alle “niet zaad dragenden” op worden geroepen…

Toch?

Het zou kunnen maar persoonlijk zit ik niet te wachten op vrouwen in het leger, ook mannen niet btw… Uitzonderingen daar gelaten, dat wat op defensie zit en hugooootje mogen van mij nu naar het front in Oekraine, de poetin weet vast wel raad met ze

Hugootje heeft dat stukje in het voorstel geschrapt. Het was een foutje van een ambtenaar. Hoe die ambtenaar aan het idee kwam, tja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *