Categorieën
Niet gecategoriseerd

27 februari 2024, gisteren in Moskou, de Multipolar Conference.

Nergens in het nieuws hier in de media. Vanuit Azie, Afrika en Zuid Amerika, maar ook vanuit Europa, zijn er tientallen zoniet honderden, belangrijke, gedelegeerden op af gekomen. Ze gaan een beetje in tegen de G7, omdat de G7 alleen maar uit westerse landen bestaat. Das toch gek? Dat wij denken dat de G7 belangrijk is als het gaat om het nemen van beslissingen in de wereld terwijl het alleen bestaat uit een paar armlastige, failliete landen die zich krampachtig belangrijk proberen te voelen. Nou geloof me dat zijn ze niet meer, de meeste mensen hebben het alleen nog niet door.

En Pierre wat zijn de prijzen? Jaaaa Willem, we pakken weer uit! 100 miljoen gaat naar Oekraine, Gefeliciteerd!!

Moe, ik ben zo moe. Nou loop ik me ook helemaal het schompes op mijn werk. Maar nog ff. Ik heb mijn lesrooster ontvangen voor mijn nieuwe baan als junior ecoloog (die houden we erin) en kwam erachter dat er ook een les wordt gewijd aan de huismus! Is dat niet ff leuk! Het gaat niet zo goed met de huismus. Waar hij, toen ik jonger was, floreerde kan hij momenteel slecht een huisje vinden. En tja het zit in de naam he, een huismus heeft een huis nodig, das logisch. Door al dat ge-isoleer van ons hebben veel vogels het lastig, ze kunnen moeilijker een plekkie vinden om te wonen. Vandaar waarschijnlijk dat we de huismus ff meepikken tijdens het onderzoeken van de vleermuis en gierzwaluw. Ik zeg: kom maar op!

1 consessie moet ik maken vanwege mijn nieuwe baan, ik moet weer aan de smartphone. Het is de bedoeling dat gegevens direct worden ingevoerd in een app. Jaaaaa, daar ontkom ik niet aan, een smartphone moet er komen met een data-abonnement. Ben aan het dubben of ik dan maar direct een unlimited abonnenment ga doen of toch niet. Op zich betaal je voor een unlimited een paar euro meer en dan heb je geen gezeur, maar ja de verleiding wordt groot om weer een telefoonzombie te worden. Wat wel leuk is is dat ik dan weer wordfeud kan downloaden, das het enige spelletje wat ik op mijn telefoon had staan, verder ben ik niet gekomen, geweldig spelletje, ja dat vind ik wel leuk.

Kheb er sws zin an maar eerst nog ff koken voor de ontheemden. Het nieuws dat ik weg ga dringt al een beetje in de gelederen door. Gisteren kwam een vrouw mij bedanken voor wat ik voor ze maak, ik vind dat lastig. Eten hoort altijd lekker te zijn maar ja das helaas niet altijd het geval. Ik hoop dat er een nieuwe kok komt die ook bereid is er wat liefde in te stoppen, das alles, stop er een beetje liefde in en alles ziet er anders uit. Het leven is simpel…

2 reacties op “27 februari 2024, gisteren in Moskou, de Multipolar Conference.”

Hee Koert,

Ik lees al een tijdje je stukjes, mischien een tip. Kun je met een tablet niet de app downloaden ? Dan hoef je geen smartphone. Je kan dan de tablet gebruiken alleen voor internet en werk. Dus 4/5 uur, werk klaar en tablet uit.

Succes met je nieuwe baan!
Je stukjes vind ik altijd wel interessant, en de mens een beetje kiedelen om na te denken is niet verkeerd.

Gr Jaakop van de Weij

Hallo Jaakop, dank voor de tip! Heb ik naar gekeken maar ik denk dat een telefoon toch handiger is. Ik moet ook telefonisch bereikbaar zijn en dan heb je weer meer apparaten. Ik ga niet voor een unlimited abonnenement (is niet mogelijk in mijn situatie) zodat ik zoveel mogelijk afhankelijk blijf van wifi.
Dank ook voor de bemoediging!

Gr… Koert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *