Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 februari 2024, Tis alweer bijna 07.00 en ben net ‘wakker’.

Ik was om 04.00 al wakker maar ben ben er niet uitgegaan. Lig wel sinds die tijd te woelen en te draaien. De leugens, het bedrog, het doet me fysiek pijn. Raar is dat, dat een paar letters op een scherm je pijn kunnen doen. Het gaat ook maar door, houd niet op. Hellup! Ik ben gewond.

Kheb het al eens gehad over het trauma waarmee de coronahoax mij heeft laten zitten. Mijn diep geschade vertrouwen in, de politiek, de media, de zorg, het ambtenarenapparaat, veel van de mensen om me heen. Maar het is nog niet afgelopen, de beker is nog lang niet leeg. Elke dag doet pijn, komt weer met een salvo aan leugens en bedrog. Van alle kanten, het lijkt wel of er geen goedheid, eerlijkheid en rechtvaardigheid meer bestaat. Misschien komt het omdat het volle maan is geweest afgelopen weekend, komt alles, daarom, nog wat harder binnen. Het doet pijn, zoveel pijn.

Hoofdpijn heb ik en dat heb ik bijna nooit. Ik moet me niet laten kennen, ben ervan overtuigd dat het pas het begin is. We staan aan de vooravond van iets wat zoveel groter is dan dat wij als mensheid ooit hebben meegemaakt. En ik weet dat het nog wel even duurt voor er weer rust is, het kaf zal van het koren gescheiden worden, we zullen getest worden, het gaat nog veel meer pijn doen.

Gelukkig heb ik God gevonden, ben er echt van doordrongen dat Hij voor me zorgt, er iedere dag voor me is, mij geneest en heelt. Mijn pijn komt vooral door de onverschilligheid van alles om me heen en de twijfels over hoe ik mijzelf moet opstellen tegen zoveel onrecht, leugens en bedrog. Het was een zware nacht, sorry, ik ga me douchen, eten maken voor de ontheemden, het wordt vanzelf weer morgen.

Ondrstaande filmpje dateert van 2016, deze dame is de baas van Oekraine, zij bepaalt wat er daar gebeurt, wie er dood gaan, wat er wordt gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *