Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 februari 2024, trots!

Als je wordpress moet geloven bekeken gisteren 31 mensen mijn stukkie. Das niet veel, maar als je dan bijna net zoveel reacties ontvangt, felicitaties, mailtjes en duimpjes dan heb ik wel een trouw publiek en dat is me veel waard, dankjulliewel voor de positieve feedback en laat wordpress maar lullen, een olifant heeft toch de langste.

Er wordt veel geluld in de wereld, de poetin is bijna verslagen en heeft geen schijn van kans tegen het collectieve westen, volgens meloni, dat kreng wat zich baasje van Italie noemt, is de aanval van Hamas, 7 oktober, de schuld van de poetin. Onze economie staat op een all-time high terwijl de industrie (de motor van de eu) volgens diezelfde kranten op instorten staat. tRump wint met cijfers die ongekend zijn maar de democraten doen het altijd beter. Oekraine staat weer volop in de belangstelling, er moet en zal geld heengaan, tout eu zit in Kiev op het moment en geniet van de toxic geur van Elensky number 5. 1 van de grootste leugenaars uit de Nederlandse geschiedenis wordt straks baasje van de navo. Sorry nog een leuke over de poetin, volgens het westen zit de beste man in een isolement en dat terwijl hij overal in Azie, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika met open armen wordt ontvangen. Landen waar wij, het westen, uitgekickt worden sluiten miljarden deals met de poetin en zijn vriendje xi, maar Rusland en China staan op het punt in elkaar te storten. Wat een propaganda, ik had nooit verwacht dat ik dit zou gaan meemaken in mijn leventje. Kheb er wel veel over gelezen, Hitler was er erg goed in, Napoleon was er een meester in, als je de media controleert dan controleer je de massa, op Koertje en nog wat wappies na.

Maar ja, nu kan ik wel gaan roepen dat het op gaat houden, dat de boel echt in elkaar gaat storten, dat de zeepbel wordt doorgeprikt, het gebeurt toch niet. Miljarden euroootjes en dollars worden er dagelijks bijgedrukt om de ballon nog verder op te blazen. Het zijn de belastingbetalers, de trouwe burgers, onze kinderen die dit allemaal moeten gaan financieren, die dit laten gebeuren. We zijn te bang, te bang te verliezen wat we denken te hebben. Het is niet anders.

Maar het leven is te mooi om ermee te stoppen al wordt het nog zo gestimuleerd dat wel te doen. Ik ga door tot het gaatje, we kijken wel waar het ophoud. Kheb zo’n zin in de lente en de zomer, ben zo benieuwd wat ik allemaal ga leren! Junior ecoloog, zo noemde een trouwe lezer mij, wauw dat klinkt echt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *