Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 februari 2024, nog een maandje en de lente begint officieel!

Fijn idee is dat na deze kletsnatte herfst en winter. Het blijft maar regenen. Ik kom regelmatig artikelen tegen dat dat ook gemanipuleerd is maar om me daar nu druk over te maken gaat me te ver, ik maak me al druk genoeg, het moet een x ophouden. Vervelend is het wel om iedere dag zeiknat thuis te komen, gisteren na een wandeling vanaf het station. Mijn fiets stond er niet meer na een lange dag werken waardoor ik moest lopen en daar baalde ik best van. De fiets waarop ik rij is een geleende fiets en dat ze die gestolen hebben vind ik erg triest. Tis ook zo’n rare ervaring! Je loopt met je fietssleuteltje in je hand naar het fietsenrek en dan staat je fiets niet op de plek waar je hem neer hebt gezet. Eerst ga je aan jezelf twijfelen (doe ik vaker dus dat is niet zo raar) en zoek je op andere plekken, dan loop je weer terug naar de plek waar je hem altijd neerzet en dringt het langzaam tot je door dattie echt weg is. Wat te doen? Boos worden heeft geen zin. Het enige wat erop zit is lopen, pfffff man wat baalde ik.

Waar ik werk hebben we namelijk een prachtige keuken alleen loop je je het schompes en dat ben je als kok niet echt gewend. De meeste keukens zijn klein en compact zodat alles dichtbij de hand is maar hier dus niet. Nogmaals dat is opzich niet erg alleen ben ik na een dag werken best moe en dan zit je niet echt te wachten op nog een wandeling van een 3 kwartier, door de regen, naar huis, maar ja er zat niets anders op. Ben meteen maar ff met Sam uit gegaan en lig nu voor pampus in mijn bedje, vandaag vrij, lekker, ff uitrusten.

En op zoek naar een andere fiets want iedere dag lopen is geen doen. En wat natuurlijk helemaal vervelend is is dattie niet van mij was. Ik moet dus op zoek naar vervangend vervoer, mocht iemand nog een oude fiets hebben staan die niet gebruikt wordt, ik hou me aan bevolen!

Ik hou het dit x maar bij mijn eigen sores, genoeg om me me bezig te houden. Zodadelijk ff een lange wandeling met Sam. Het is helaas te nat voor mijn favoriete lange wandeling, de paden zijn onbegaanbaar. Je kan zeggen van Overijssel wat je wil maar mooi is het hier wel. Prachtige looppaden langs stromende smalle sloten, handig aangelegde bruggetjes en machtige vergezichten over groene weilanden. Hou je van wandelen dan is Overijssel een aanrader. Als is het geen Drenthe, in de afgelopen jaren mocht ik daar ook een tijdje vertoeven en ik moet bekennen dat het daar echt prachtig is om te lopen. Ach, iedere provincie heeft wel wat, Nederland is ondanks dat we er een zooitje van maken nog steeds een mooi land. Ik ga er nog maar een tijdje van genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *