Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 februari 2024, daar zaten we dan!

Met z’n vieren hele domme spelletjes te doen. En wat is het dan geweldig om te ervaren dat ze humor hebben, dat ze kunnen relativeren, dat we het samen leuk hebben! Mijn zoon en dochter waren gisterenmiddag/avond bij Linn en moi op bezoek, we hebben heerlijk gegeten en hele domme spelletjes gespeelt zoals ik al vermelde. 1 van die spelletjes, Cards Against Humanity, is echt gemeen, wat een rotspel, maar gelukkig heb ik wel 2x gewonnen.

Ze accepteren hun wappie vader. En al zijn ze het niet altijd met me eens, we kunnen er op een normale manier over praten. Tis ook niet makklijk voor ze om een vader te hebben die kinderachtiger is dan dat zij ooit zijn geweest, om te moeten constateren dat je vader nooit volwassen is geworden. Maar ze hebben er vrede mee en houden van me. Ik ben een gezegend man.

Wat ik echt fijn vind is dat geen onderwerp taboe is, dat was en is bij mij, helaas, niet het geval. Met mijn eigen vader lukt het me niet om moeilijke onderwerpen op een normale manier te bespreken, het is altijd strijd, we willen elkaar altijd overtuigen, al houden we nog zoveel van elkaar. Daar heb ik met mijn eigen kids gelukkig geen last van, we agree to disagree, geweldig!

Kheb er weer een herinnering bij waar ik jaren op kan teren. 21 februari 2024 is er 1 om bij te schrijven in de analen van de geschiedenis. Hier droomde ik altijd van, dat ik met mijn kinderen als gelijke kan converseren. Ik ben dan wel hun vader maar wie ben ik nou? Ik leer van hun net zoveel, zoniet meer, dan zij van mij. Wat een geweldige dag, wat is het geweldig om onvolwassen te mogen zijn. Laat de kinderen tot mij komen zij Jezus, daar hebben we het ook over gehad, naast double penetration (kwam door dat stomme spelletje) drugs, drank, het belang van geld, vaxxxen, noem het maar, het kwam langs. Het enige wat mij rest is dankbaar zijn, nederig en verwonderd, nogmaals ik ben een gezegend mens, dank U Heer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *