Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 februari 2024, het rivm gaat de doden per week bijhouden ipv het cbs.

Er komen wat andere rekenmethoden, andere benamingen, bv ‘oversterfte’ wordt ‘verwachte sterfte’ en voor je het weet is de oversterfte weggepoetst. Tis een beproefde methode in de financiële wereld, krijg je het niet voor elkaar om de cijfers er rooskleurig uit te laten zien dan switch je van methode of leverancier van de cijfers en er gaat een hele nieuwe wereld open. De politiek is er ook goed in, je verwisselt de ene marionet met een ander en dan ben je van het probleem af. BTW wat een triest debat over de oversterfte. Kheb het gisteren heel even gevolgt, echt tranentrekkend Dat mannetje van fvd kan die niet een x wat orgineler uit de hoek komen? Er zijn meer dan genoeg onderzoeken, rapporten en bewijsstukken om aan te tonen dat de vaxxxinaties niet 100% veilig en effectief zijn geweest. Gewoon harde cijfers uit de UK of Duitsland kan je daar voor gebruiken. Maar dat meneertje blijft maar op de emotionele toer doorgaan, op zo’n verontwaardigde en verongelijkte manier. En maar anderen beschuldigen, alsof je daar wat mee opschiet, een trieste bedoeling vond ik het, was er dan ook snel klaar mee.

Tis sws een feestweek als het gaat om emoties en flagante leugens. Volgens de volks verlakkerij krant zijn de Amerikanen moe van tRump, kheb hieronder een filmpje van afgelopen dinsdag geplaatst, daarin is te zien hoe moe ze zijn. Dit weekend komt dat kleine trekpoppetje uit Oekraine weer langs bij rutte, innige omhelzingen liggen weer in het verschiet. Het schijnt dat dat mannetje heel lekker ruikt, iedereen wil hem omhelsen en knuffelen. Binnenkort komt er dan ook een parfum uit met zijn naam erop, Elensky number 5 gaat het heten en als je een flesje koopt steun je de verslaving van zijn vrouw zodat ze de staatskas niet meer hoeft leeg te roven. Een win win als je het mij vraagt. Omdat het kan heb ik hieronder een filmpje geplaatst van stoere soldaten op weg naar het front in Avdeevka. Deze bikkels leven waarschijnlijk niet meer daarom ter ere van hen.

Mene Mene Tekel Upharsin. Mooi boek, Daniël. Volgens mij hing er een poster van dit verhaal in een klaslokaal van de lagere school. Daarop zag je een oude verweerde hand deze tekst schrijven, ik vond, en vind, het een machtig verhaal. Dat terwijl je lekker aan het feesten bent er een hand verschijnt die zomaar op de muur begint te schrijven, mystieker kan het niet, spookachtig, geweldig mooi. Geteld, Geteld, Gewogen en Verdeeld. Er is niets nieuws onder de zon. Ik ben ervan overtuigd dat God ook nu alles heeft geteld en gewogen, de vraag is hoe het verdeeld gaat worden al vind ik dat persoonlijk niet zo belangrijk, kheb niets om te verdelen. Ik hoop alleen dat Hij mij meetelt en me op de weegschaaal legt zodat ik kan zien waar ik tekort kom. Tel mij mee Heer, Weeg mijn zonden, in Jezus naam, Amen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *