Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 februari 2024, valentijnsdag, volgens mij heb ik daar nog nooit over geschreven.

Toen ik jong was kenden we geen valentijnsdag. Tis overgevlogen uit de US, puur gericht op commercie maar zo op het eerste gezicht best een symphatiek feestje. Ik kan me vergissen maar volgens mij heb ik nog nooit een valentijnskaart ontvangen, of ben ik samen met een geliefde op valentijnsdag iets speciaals gaan doen. Denk wel dat ik een bloemetje gekocht heb op valentijnsdag maar daar kan ik me in vergissen. Het zit gewoon niet in me zo’n dag, eigenlijk zou ik moeten zeggen: ‘voor mij is het altijd valentijnsdag’, maar dan zou ik liegen. Ik krijg heeeeeel soms nog wel eens aandacht van vrouwen maar ik ben er voor het eerst in mijn leven helemaal niet mee bezig, moet zeggen dat ik dat zelf ook wel gek vind.

Ik was er vroeg bij, ik weet nog dat ik, samen met Linda, door de buurvrouw van Linda, die tegenover ons woonde, ben betrapt terwijl Linda en ik vadertje en moedertje aan het spelen waren. Dat was voor mijn 7de jaar want we woonden toen nog niet in ons nieuwe huis. Linda was wat ouder dan mij. Als jongen en als jongeman viel ik niet echt op leeftijdsgenoten, ik voelde me meer thuis bij wat oudere meisjes, vrouwen, ik weet ook niet hoe dat komt. Ik mag terugkijken op een rijk en gelukkig liefdesleven, kheb nergens spijt van, ben een gezegend mens al deed ik niet mee met valentijnsdag.

Maar de laatste jaren heb ik er niets meer mee, ik schreef laatst al dat Linn en ik een kennis hebben die er van overtuigd is dat ik vrouwen haat. Volgens mij valt dat wel mee, opzich hoop ik nog steeds dat ik ooit nog eens een leuke vrouw tegenkom waarmee ik oud kan worden maar dan moet ik mezelf wel anders op gaan stellen denk ik. Kheb namelijk niets met emancipatie, volgens mij zijn mannen en vrouwen niet hetzelfde, zijn de demonstraties voor gelijke vrouwenrechten gefinancierd door de bankiers om meer belastinggeld te innen, is het voortrekken van vrouwen voor hoge posities om meer gelijkheid in de samenleving te creëren een vooropgezet plan om mannen te verzwakken. En als ik om me heen kijk is dat goed gelukt. Ben heel benieuwd of alle vrouwen er zo blij mee zijn nu steeds meer mannen zich als wijven gedragen, wat een trieste ontwikkeling is dat.

Tussen de ontheemden lopen ook een aantal transgenders rond. Ze komen uit landen waar dat wat gevoeliger ligt. Hier aangekomen gedragen deze ‘mannen’ zich naar mijn idee als bimbo’s, waarom is dat? Waarom gedragen mannen die zich vrouw voelen zich als sletten? Zien ze eruit als hoeren? Wat heeft dat met vrouwen te maken? Maar vooral, waarom pikken vrouwen dat? Laten ze gefrusteerde, om aandacht vragende mannen toe in hun wereld? Ik vind het walgelijk dat mannen tegenwoordig meedoen in vrouwencompetities, ik snap daar helemaal niets van, als ik vrouw was geweest had ik mijn handtasje allang gebruikt.

Juist de verschillen tussen mannen en vrouwen maakt de wereld zo mooi en moeten we die koesteren. God heeft ons niet voor niets na elkaar geschapen, was het niet Zijn bedoeling dat we hetzelfde zijn. Zijn man en vrouw ying en yang, vullen we elkaars tekortkomingen aan maar mag je dat niet meer zeggen. Moeten we tegenwoordig gelijk zijn, gelijke rechten hebben, moeten we inwisselbaar zijn. Nou sorry, dat gaat er bij mij niet in en dat maakt het er niet makkelijker op. Door dat te zeggen maak ik me niet populair. Ben ik een vrouwenhater en discrimeer ik, ach het zij zo.

Wat dat betreft is het maar goed dat ik op het gebied van sex en vrouwen nu al bijna 3 jaren droog sta en dat het me geen moeite kost. Zelfs de hand aan mezelf slaan doe ik al bijna 1.5 jaar niet meer en ik kan zeggen dat ik daar, min of meer, verslaafd aan was. Porno doet me niets, ja ik vind een mooie vrouw prachtig maar ik krijg er geen opgewonden gevoel meer van, ik spaar mijn energie blijkbaar op voor wat anders, al heb ik geen idee waarvoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *