Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 februari 2024, terwijl dat wat zich president noemt in de US door zijn eigen mensen wordt afgeschilderd als een demente oude man geeft de poetin geschiedenisles aan Tucker.

Ben er nog niet helemaal doorheen, ga er ook nog niet verder op in maar de beste man kent zijn klassiekers, das zeker! Het witte huis waarschuwt zijn onderdanen om niet naar het interview te kijken, in mijn ogen kunnen ze geen betere reclame maken maar goed wie ben ik.

3845 mensen zijn er in week 4 van dit jaar gestorven, in 2022 waren het er 3182. 2022? He? Hoe kan dat? In 2022 liepen we met mondvodden voor, mochten we niet bij elkaar op bezoek en spoten we mensen met een 100% veilig en effectief middel in omdat we anders allemaal dood zouden gaan? En nu gaan we dood en is er niets aan de hand. Nergens een melding, geen onderzoeken naar waar deze oversterfte vandaan komt. Iedere dag gaan er 100 mensen meer dood dan 2 jaar geleden en als ik verder terug ga kom je op nog hogere getallen, maar er is niets aan de hand. Misselijk word ik ervan, kotsmisselijk.

De beurzen stijgen ondertussen tot ongekende hoogte. De rabobank maakt 86% winst omdat ze de rente die ze krijgen over het geld van hun spaarders in hun eigen zak steken. In Canada heeft justin castro een nieuwe wet geregeld. Mensen die arm zijn wordt geadviseerd om zelfmoord te plegen met hulp van doktoren. Als je annorexia hebt of een andere mentaal probleem adviseren ze je om ook een spuitje te gaan halen, waar heb ik dat eerder gehoord? In de UK hebben ze een nieuwe wet aangenomen deze week, mensen die misinformatie verspreiden gaan de gevangenis in. Ik moet op gaan passen. Boeren in heel Europa vechten voor hun bestaan, in West-Afrika worden er dagelijks Christenen afgeslacht omdat ze Christen zijn. Kotsmisselijk, echt, ik word er kotsmisselijk van.

Maar dit weekend gaan we carnaval vieren, we doen net of er niets aan de hand is. Nou ik niet, kheb niets met carnaval, nooit gehad, maar een groot deel van Nederland gaat vanaf vandaag helemaal los. Even al je zorgen vergeten, lekker uit de ban springen, de boel de boel laten, alle zorgen zijn voor morgen, als er al zorgen zijn.

Ik kan me de vredesdemonstratie van 1981 nog goed herinneren, ruim 400.000 mensen stonden er toen op de Dam. Als jongetje van 13 vond ik het fascinerend dat er zoveel mensen gezamenlijk bijeen kwamen om hun onvrede te laten horen over de plannen van het kabinet. Op dit moment hebben we geen kabinet in Nederland en het ziet er naar uit dat dat nog wel een tijdje zo blijft. Toch gaat wat er in Den Haag zit door met de meest draconische maatregelingen er door te drukken die we ooit hebben meegemaakt. Zonder verantwoordelijk te zijn drukt een hugooootje zijn plannetjes in de bouw door, weten we niet meer wie nou verantwoordelijk is voor ministeries als financiele zaken of gezondheidszorg omdat ministers gewoon weglopen. Maar niemand maakt zich druk. Op mijn werk is men bezig met een nieuwe auto of de aankomende zomervakantie. Sorry, nog 1x dan, ik ben kotsmisselijk.

De nieuwe cijfers van vandaag; https://www.cbs.nl/nl-nl/cijfers/detail/70895ned

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *