Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 februari 2024, of ik alsjeblieft een adres wil doorgeven waar ze de post naar toe kunnen sturen.

Wat ik er dan mee doe moet ik zelf weten maar dan zijn zij ervan af. De meneer aan de andere kant van de lijn vroeg me of ik daarnaast langs de kvk wil gaan om mijn 2 bedrijven uit te schrijven, daar zou ik ze een groot plezier mee doen, misschien dat ik zo vriendelijk wil zijn?

Hij belde me naar aanleiding van de 2 brieven die ze me gestuurd hadden in van die mooie blauwe enveloppen. In mijn antwoord op die brieven had ik vermeld dat de eigenaar van die 2 bedrijven niet meer bestaat net als de bedrijven zelf. Hij begreep me maar ja er waren nou eenmaal procedures die gevolgd moesten worden want anders liep alles in de soep, of ik hem misschien kon helpen?

Nadat ik opgehangen had kwam Linn haar kamer uit, ze had alles gehoord. “Nou”, zei ze, “Ben benieuwd hoelang het duurt voor ze je komen ophalen, zal me niets verbazen als ze een dwangbuis meenemen.” Persoonlijk denk ik dat het wel meevalt, de beste man was erg vriendelijk en begrijpend, hij had maar 1 opdracht en dat was om mij te overtuigen dat ik toch een beetje mee moest doen omdat hij anders zijn taakje niet kon uitvoeren. Verder interesseerde het hem geen moer, hij deed zijn werk, dwangbuizen op mensen afsturen hoort daar, volgens mij, niet bij. Nou ja, we gaan het zien…

Tucker is bij de poetin op bezoek geweest om hem te interviewen en volgens de televaag is de Russische media nu in rep en roer. cnn, ooit mijn favoriete tv-station, komt ook met doom en gloom berichten over Tucker. De beste man is de spreekbuis van de leider van Rusland, een verrader en een bedrieger. Nu volg ik de Russische media een beetje en weet ik dat er van paniek totaal geen sprake is. Tucker volg ik ook al een aantal jaren en ik moet zeggen dat ik zijn, onafhankelijke, berichtgeving over bv de covid-hoax heel erg waardeer. Het is ongelooflijk hoe de westerse media alles wat er plaatsvind 360 graden omdraait, hoe journalisten zich voor de karretjes van het narratief laten spannen omdat ze bang zijn te verliezen wat ze denken te hebben. Er is echt geen 1 station wat een ietwat genuanceerd beeld geeft over wat Tucker in Moskou heeft gedaan, de beste man wordt totaal afgebrand, geridiculiseerd en zwart gemaakt. Zo’n Nederlands journalistje durft zelfs te zeggen dat hij, alsof er iemand geinteresseerd is naar zijn mening, niets met Tucker heeft. Wat een poppenkast, het is werkelijk stuitend.

Vandaag komt het interview online. Elon heeft aangegeven dat hij het volledige interview, ongecensureerd, op zijn platform zal uitzenden. Ik ben benieuwd. Al zie ik de poetin wel vaker spreken een interview met Tucker is toch anders dan met 1 van de Russische journalisten. 18.00 Eastern time, volgens mij is het dan middernacht bij ons, zet Tucker het interview op zijn website www.tuckercarlson.com. Ik ben benieuwd, persoonlijk heb ik namelijk niets met de meeste westerse journalistjes, als mijn mening er al toe doet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *