Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 februari 2024, darth vader zei: “it doesn’t matter.”

De drone die gebruikt is komt uit Iran dus mogen wij wraak nemen. Wie de aanslag op de amerikaanse basis precies heeft gepleegd is, nog, niet bekend maar dat maakt dus niets uit, de drone is van Iraanse makelij, dus mogen wij starten met het bombaderen van Iraanse stellingen volgens de amerikaanse minister van defensie.

En zo hebben we een, volgens mij, derde front. We bombaderen nu Rusland, Yemen en Iran/Irak/Syrie. Nog ff terug naar de ‘it doesn’t matter’ opmerking van Darth Vader. Wat nou als de poetin zo zou reageren vanwege de nutteloze bommen die Oekraine afschiet op, de burgers, van Belgrado. Wat als hij zou kijken naar wie die bommen heeft geleverd en daar de conclusie uit trekt dat hij het recht heeft om bv Polen, Finland of ik noem maar de wat, de haven van Rotterdam te bombaderen. Zouden wij dat ook heel normaal vinden? Of vergelijk ik nu appels met peren?

Zeg het maar hoor, ik kan het ondertussen hebben. Wat ik schrijf is sws desinformatie, dat is me in 2020 al duidelijk gemaakt. Helaas komt wel alles uit wat ik in 2020 schreef maar dat is waarschijnlijk toeval. Het gaat maar door, tis om mismoedig van te worden. Het westen heeft oorlogen nodig om de in eenstorting van hun rijk te verdoezelen. Amerika is afgeschreven als wereldleider maar weigert zijn plaats af te geven. Terwijl dat, naar mijn bescheiden mening, helemaal niet nodig is. Volgens mij gedragen de amerikanen zich als de grote klootzak die iedereen wel kent van de lagere school. Die jongen waar iedereen bang voor was, zelf de leraren durfden hem niet aan te pakken. De grootste bully van de school, dat is amerika, alleen pikken de andere scholieren het niet meer, ze zijn er klaar mee, en dat pikt de bully dan weer niet.

Dus gaat de bully, samen met zijn slijmerige, een beetje trieste vriendjes, in de aanval en dat gaat, dan weer altijd, gepaart met heel veel nutteloos en excessief geweld. Wat een triestheid dat nederland 1 van de slijmerigste vriendjes is. We zitten zover in de reet van amerika dat we er weleens niet meer uit kunnen komen. Kan wel janken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *