Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 februari 2024, ik moet even naar mijn bootje.

Lekker weer een daggie op pad met Sam, Sam is er graag bij namelijk. Daarom een kort stukkie vandaag. We moeten vroeg op pad!

Ik keek net nog even naar 1 van mijn favoriete site’s. Nu weet ik dat de gemiddelde Nederlander totaal niet geïnteresseerd is in de ongelooflijke oversterfte die er momenteel over de hele wereld plaatsvind. Maar ik wel en daarom schrijf ik er af en toe ook over. Ik zoek daarnaast naar hoe onze gezondheidszorg zo heeft kunnen afdwalen naar 1 van de sectoren waar het meeste geld in wordt verdient. Op dit moment staat defensie natuurlijk bovenaan, de miljarden die daarin worden verbrand zijn niet aan te slepen. Maar nog niet zolang geleden was het de gezondheidszorg, 100% veilig en effectief.

De oversterfte in ons landje is ongekend en vind plaats onder alle leeftijdsgroepen en toch springt er 1 groep uit. Jongens, jonge mannen tussen de 15 en 40. Die gaan hard, tis iets met hartproblemen. Maar volgens mevrouw kant, ooit een linkse politicus maar nu volledig in dienst van het grootkapitaal, is er niets aan de hand.

Nou mevrouw kant, kijk even naar de foto’s hieronder ajb. Er is namelijk van alles aan de hand en dat wisten ze honderden jaren geleden al. Maar je hebt er vast goed aan verdient. Onthou alleen dat sommige mensen niet vergeten, fijne dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *