Categorieën
Niet gecategoriseerd

28 januari 2024, hij doet het weer!

Mijn computer deed raar gisterenavond maar ik heb hem, deze ochtend, weer aan de praat gekregen. Tis alleen al te laat om nog een volledig stukkie in elkaar te flanzen. Das wel jammer, maar er komen nog meer dagen aan, genoeg dagen om te schrijven.

En wie weet zitten we dan wel in een oorlog tegen Rusland want dat is waar Europa op aanstuurt. Ongelooflijk maar waar, de oorlogstaal die de Europese leiders ten gehore brengen is van een niveau daar had hitler nog wat van kunnen leren. De poetin wordt afgeschilderd als een beest, een oorlogszuchtig monster klaar om heel Europa te veroveren. Vanuit Rusland hoor ik heel andere verhalen, ach, is het ooit anders geweest.

Om me heen bijft iedereen vooral met zichzelf bezig, lekker in je eige bubbeltje. Man, wat ben ik er klaar mee, ik moet werken aan een alternatief. Kweet alleen niet hoe, maar ik ga dit niet zolang meer uithouden. De wereld is ziek, krankzinnig, Heer geef me kracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *