Categorieën
Niet gecategoriseerd

27 januari 2024, 2 weken na de slachting van 7 oktober las ik al in een artikel dat UNRWA erbij betrokken was.

Met naam en toenaam, het was een heel helder en duidelijk artikel. Vandaag staat het in een krant in Nederland, veel minder helder dat dan weer wel. Persoonlijk vraag ik me dan af waarom het vandaag in de krant wordt gezet, wat moet er verdoezeld worden, waarom komt dit nu uit? Want als ik zo’n artikel kan lezen half oktober dan kunnen journalisten dat ook, dan hoeft er niet gewacht te worden met het uitbrengen van dat nieuws, en zeker niet ruim 3 maanden.

Zou het te maken hebben met de uitspraak gisteren van het hof in Den Haag? Want die is niet echt in het voordeel van de Palestijnen. Sommige kranten proberen het nog wel zo te draaien maar helaas lukt dat niet echt. In Israel is men blij met de uitspraak, in de ogen van bibi hebben ze gewonnen. Israel hoeft de oorlog niet te stoppen, tis ze niet verplicht om de bewoners van Gaza weer terug te laten gaan naar hun woningen en als klap op de vuurpijl is Hamas gesommeerd alle gijzelaars vrij te laten. Okay ze gaan een ondezoek doen of er sprake is van genocide, nou daar kan je nog veel nepnieuws omheen spinnen of verdoezelen, toch?

1 groot spel, 1 grote leugen georkestreerd door mannen met witte boorden met als slachtoffers de burgers. Maar zolang wij het niet willen zien en ons door de media, in handen van die mannen met witte boorden, laten bespelen blijft het doorgaan. Covid, het klimaat, de poetin, tRump, stikstof, Israel, de enkelblessure van Jutta, Oekraine, noem het maar, alles is een leugen. Klotezooi….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *