Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 januari 2024, je blijft hopen maar ja, een hoop is eigenlijk altijd stront.

Iedere dag weer, ik weet het is niet slim maar toch doe ik het. Dan hoop ik dat er ergens een artikel staat met een excuus, of een berichtje waarin staat aangegeven dat hugooooootje het niet helemaal bij het rechte eind had. Hoop ik dat 1 van die politieagenten, die mij uit mijn campertje kwamen trekken, mij ff komt opzoeken om te zeggen dat het hem spijt. Hoop ik nog meer dat er ergens iets staat over 2014 en waarom de Amerikanen toen met 5 miljard dollar een coup hebben gepleegd in Oekraine. Dat de US en de UK ons ff laten weten waarom Joegoslavie niet meer bestaat en hoe ze dat hebben geregeld. Dat Neil nooit op de maan is geweest, dat de Twin Towers niet, alleen, door twee vliegtuigjes in elkaar zijn gezakt. Daar hoop ik elke dag weer op, stom he.

Dat er eindelijk ergens een keer de waarheid wordt gesproken maar waar het ook over gaat alles is een leugen. En dat alles gebeurt om ons, de burgers, het voetvolk, te laten doen wat nodig is om aan de macht te blijven. Om nog rijker te worden, om nog meer invloed te kopen, de eerste man die een triljoen waard is komt eraan las ik. Dat kan toch niet? Waarom?

Een excuus, geen mea culpa maar gewoon een sorry man, het was een beetje uit de hand gelopen, we lieten ons teveel meeslepen, het was niet zo bedoeld. daar kan ik nog lang op wachten. Net als verzetstrijders na WW2 nooit excuses hebben ontvangen van de slager voor het bordje ‘verboden voor’ of van de burgermeester die er na de oorlog nog steeds zat maar tijdens de oorlog gewoon meedeed met het op laten pakken van Joden om ze naar Westerbork te laten verschepen. Of de soldaten tijdens WW1, die met behulp van cocaine uit Nederland (zou de ketamine waar de Oekrainers op vechten ook uit ons landje komen?) met miljoenen tegelijk werden afgemaakt terwijl niemand wist waarom. Nou ja, niemand, de bankiers die wisten wel waarom, all wars are bankers wars, tenslotte.

De westerse wereld is zo corrupt, zo volledig afgesneden van de waarheid, onze journalistiek is zo gecorrumpeerd, het is echt totaal krankzinnig. In de media in Rusland staan in verslagen over de oorlog tegen Oekraine ook de verliezen aangegeven. Dan lees je een verslag over wat er bij Avdeevka allemaal gebeurt en dan staat er dat er een bataljon Russische soldaten is omgekomen of dat er een vliegtuig is neergeschoten, of dat ze terrein hebben verloren. Dat lezen of horen we nooit als we iets van elentsky horen, die dwerg verliest nooit, wij verliezen nooit, wij zijn onverslaanbaar, in liegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *