Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 januari 2024, zit er ff doorheen.

Gisteren schoten er weer tientallen stukkies door mijn hoofd maar deze ochtend lukt het niet, het komt er niet uit. Dat gebeurt wel vaker maar dan pleur ik gewoon wat letters op het scherm en dan lijkt het al snel wat. Daar heb ik vandaag eigenlijk geen zin in, al staat er alweer bijna een alinea. Nog eentje dan.

Ik had gisteren ook echt een baal dag, khad nergens zin in. Hoe moet ik verder, kweet het gewoon ff niet meer. Als alles om je heen, naar jou idee, volledig naar de klote gaat maar jij de enige in je omgevng bent die het ziet, dan wordt het misschien wel tijd dat ze je opsluiten, misschien ben ik wel hartstikke gek, dat zou best kunnen.

Ik kruip nog maar een daggie weg, kom mijn bed maar niet uit, leuke filmpjes kijken van de Engelse marine. Dit was vorige week, ergens in een haven in het Midden Oosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *