Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 januari 2024, volgens nu.nl is er geen enkele reden voor.

Al die conspiracy verhalen over het elite feestje in Davos. Noemi van de Pol schrijft dat, Noemi met een streepje op de e. Noemi is geboren in 1989 en heeft veel gestudeerd schrijft ze zelf. Haar laatste master was iets met politieke communicatie en journalistiek. Politieke communicatie en journalistiek, en daar heeft ze een master in gedaan. Die Noemi, ze eet vast graag insecten en compenseert haar reislust, net als die d666 smurf, met mammon. Laten we Noemi maar niet meer noemen, ze is het niet waard.

Mijn gasten waren gisteren zo blij met de kip die ik voor ze gemaakt had! Dat is veel belangrijker dan die mafkezen in Davos. Tis een raar gezelschap mijn gasten, van hoofddoek tot wibra-slipper met bijpassend joggingpak alles loopt er rond. Ontheemd omdat je alleen vanuit chaos iets beters kan opbouwen, omdat je iets eerst moet afbreken voordat je het Build Back Better kan. En de mensen waar ik voor mag koken zijn gebroken, alleen hoop houd ze overeind. Hoop op een veilig plekkie in ons landje omdat ze denken dat ze hier gelukkiger gaan worden. Het is fijn dat we elkaar voor geen meter kunnen verstaan, ik moet niet met ze gaan praten, ik moet het houden bij eten maken.

Vandaag heb ik kalfsvlees op het menu staan. Gisteren in de marinade gezet met veel knoflook, pepers en komijn. En natuurlijk mijn 5 geheime ingrediënten, Dankbaarheid, Barmhartigheid, Nederigheid, Verwondering en natuurlijk Liefde. Want die mensen kunnen er ook geen reet aan doen, beseffen niet dat ze een speelbal zijn van die gasten die zich vanaf vandaag in Davos laten fêteren. En ze zijn niet enige, de hele wereld wordt bestuurd door een groepje omhooggevallen machtswellustelingen. Wij zijn net zo goed slachtoffer als de asielzoekers waarvoor ik mag koken. Want ik ben net zo ontheemd, maar dan in mijn eigen land. Alleen ga ik ervoor vechten om mezelf weer thuis te voelen. En dat zouden we allemaal moeten doen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *