Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 december 2023, 14.209

Dat zijn de extra doden dit jaar in de eerste 44 weken. Vorig jaar waren het er, in totaal, 19.326. En dat terwijl er geen oorlog is in Nederland, geen aardbevingen of tsunami’s waardoor er een hoop slachtoffers te betreuren zijn. Niets van dat alles, er is geen enkele reden te bedenken waarom er zoveel extra mensen dood gaan. Want dit is ontzettend veel! Dit zijn oorlogsgetallen, dit is echt totaal absurd.

En het is niet alleen in Nederland, er zijn uitzonderingen maar kijk ff naar het filmpje van John, de link staat hieronder, John heeft het allemaal uitgezocht en er een filmpje van gemaakt. John is zelf 2x gevaxxxt, John was geen wappie, John durft wel om zich heen te blijven kijken, dat kan je niet van iedereen zeggen.

Voor mij is dit het moeilijkst, dat je niet meer met mensen kan praten over wat er om ons heen is gebeurt en nog steeds gebeurt. Want of het nu gaat over die trekpop in Oekraine, die gnoom in de US, Wuhan, de mondvodden, lockdowns, klimaat, die griezel van een hugooootje of pinokkio, je mag er niets over zeggen want dan wordt je gecanceld, verwijderd of ontvriend. Dus dan kan willempie wel leuk zeggen dat we er met elkaar over moeten praten en weer moeten verbinden, nou sorry, kom eerst maar ff langs en dan vertel ik je hoe het was om door 9 politie agenten, met mondvod voor, uit je campertje getrokken te worden en door 5 agenten geintimideerd te worden omdat ze willen dat je ook zo’n lapje voor je mond doet. Hoe het voelt om een paria te zijn. Hoeveel pijn het heeft gedaan. Kom ff een koppie thee met me drinken, je bent welkom.

Excess deaths (youtube.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *