Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 december 2023, wat een nattigheid, verschrikkelijk.

Tis ook geen motregentje, nee het kwam gisteren echt met bakken tegelijk naar beneden, bah bah bah, ben er wel klaar mee. Toen ik in Zwitserland was viel het mee met de regen, we zaten op 1600 meter hoogte en dan regent het schijnbaar minder. Daarvoor lag ik in de klotsbak bij Namur en toen regende het ook continu. Volgens mij regent het hier al een maand of 3/4, ff kijken, tis december, september regende het. oktober regende het, november regen, yep 4 maanden regen, wat een triestheid.

Ik hoop dat Elanor en Frodo nog leven en niet verzopen zijn. Ik liep gisteren zelf met Sam door een weiland en moest omdraaien want ik kon niet verder lopen. Zakte helemaal weg de modder in, er was geen bodem meer. Als ik daar last van heb dan hebben Noor en Frodo dat ook, arme ezels, tis veel te nat hier, ik moet Luna bellen.

Gisteren een gezellige avond gehad! De kerstnachtdienst die om 19.00 begon was heerlijk knulig georganiseerd, ik voelde me thuis. Tis zo leuk om te zien hoe de koorleden stijf van spanning beginnen en dan langzaam een beetje loskomen. Ik heb genoten. Daarna thuis, in ons chaletje, gezellig, met Lucius en Linn, de avond doorgebracht, het was een mooie kerstavond, nu de dagen nog, we gaan ervan genieten…

Moet het er toch ff over hebben, over de F16’s die die trekpop van ons als kerstcadeautje heeft ontvangen afgelopen week. De leopard tanks zijn ondertussen op, daar hebben ze een week of 3/4 plezier van gehad. Nu mogen ze onze oude F16’s slopen, ik geef ze max 2 maanden. De russen zijn iig erg onder de indruk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *