Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 december 2023, zo, die zijn weg.

De Fransen! Gisteren heeft de laatste Franse militair het land verlaten. Nergens lees je er iets over, geen felicitatie aan de bevolking van Niger, geen bloemetje naar de nieuwe president, niets helemaal niets. Wel vanuit China en Rusland, die hebben wel een bloemetje gestuurd, met een lekker flessie erbij daar houden die mannen in Niger wel van. Hebben ze ook wel verdient na ruim 100 jaar door de Fransen gekoloniseerd te zijn geweest. Al denken de Fransen daar anders over.

In Oekraine gaan ze een gigantische afvalberg opzetten voor Amerika. Die trekpop heeft akkoord gegeven op het bouwen van een gigantische afval stort voor chemisch, nuclear en andere rommel waar Amerika zich geen raad mee weet. Tja, Quid pro quo, voor wat hoort wat. Haiti ligt nu wel zo’n beetje vol, die zooi moet ergens anders heen en Oekraine is lekker groot, daar kan nog wel wat zooi heen. Het leuke is dat deze dealtjes geregeld worden door hele rijke mensen met heel veel invloed. En dat ze door dit soort dealtjes nog veel rijker worden. alexander soros zit achter deze deal, das de zoon van die andere soros, en die mensen zijn al zo rijk. Tis echt ongelooflijk om te zien wat geld met mensen doet, tis walgelijk.

1 of andere Finse politicus heeft geroepen dat de koude oorlog weer terug is. Er liep een klein kwijlstraaltje langs zijn kin terwijl hij dat zei. Wat je als machthebber niet allemaal kan doen als je volk denkt dat ze in een oorlog zitten. Als je ze voorhoud dat alles naar de klote gaat als jij niet heel veel geld uitgeeft om dat te voorkomen. Het klimaat was al een goeie, maar steeds meer mensen geloven er niet meer zo in. Dus dan heb je wat anders nodig en niets werkt zo goed als een oorlog om mensen bang te maken. En een koude oorlog klinkt zo lekker sinister. Het koud hebben is al k*t maar tijdens een oorlog helemaal. Dat levert een hoop angst op, alleen het idee al!

Morgen weer naar de kerk en vandaag mag ik werken! Mijn eerste dag bij mijn nieuwe baas. Zal tijd worden, kheb weer lang genoeg niets gedaan. Ben erg benieuwd, heb er echt zin an. Lekker koken voor mensen die het nodig hebben. Moet alleen best wel een stukkie fietsen en man man wat een baggerweer nog steeds. Nou ja, ik smelt niet, komt allemaal goed, ik ga er een mooie dag van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *