Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 december 2023, ik ga vandaag naar de gerefomeerde kerk.

Heb behoefte aan een orgel, ben een beetje klaar met de drumstellen en gierende gitaren. Ik weet tis 2023, en dingen veranderen nou eenmaal maar ik heb er niets mee. In Zwitserland was er geen orgel, geen gitaren, geen drumstel, helemaal niets, alleen August, de Afrikaanse pastoor, die uit volle borst stond te zingen. Dat vond ik ook een beetje kaal, iets van begeleiding vind ik dan wel weer leuk. En dan vooral een orgel, dat hoort erbij, toch? Man, man wat ben ik een ouwe lul aan het worden.

Wat ik vooral zoek is duiding, gelukkig is er een hoop te vinden via internet. Een vriend heeft mij afgelopen jaar meegenomen naar een kerk in Drachten en de voorganger van die kerk vind ik echt goed. Jacob heet tie, mooie naam voor een voorganger. Jacob maakt filmpjes en die zet hij op youtube, bemoedigingen noemt hij ze, en dat zijn het ook en daarnaast leer ik er veel van. Maar wat leuker is is als je het life kan doen, daar moet ik achteraan. Gewoon met mensen praten over God, de Bijbel, Jezus, dat soort dingen. Dat moet toch wel te vinden zijn?

Één reactie op “17 december 2023, ik ga vandaag naar de gerefomeerde kerk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *