Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 december 2023, niets geloven van wat ik gisteren schreef!

Kheb het hier al vaker opgeschreven, ik ben de slechtste onheilsprofeet ooit. Hoe vaak ik al niet voorspelt heb, de afgelopen jaren, dat het nu toch echt wel een keer moet zijn afgelopen, dat ze niet eeuwig door kunnen gaan met het bijdrukken van eurooootjes, ontelbaar. Maar ze kunnen het wel, en doen het ook, dus is er niets aan de hand.

Gisteren zat ik in een gezelschap van deugmensen. Links, idealistisch en tsja wat nog meer? Volgens de mannen, waarmee ik in een discussie was beland (moet ik niet meer doen) is er geen verschil tussen een nagemaakt eiwitmolecuul of een echte. Maakt het niet uit of een plantje opgroeit onder een lamp of dattie echt zonlicht tot zich neemt. Is de mensheid niet voor niets gevaxxxt, anders waren we allemaal dood geweest. Toen haakte ik af en ben ik naar huis gegaan.

We hebben het ook over maanlandingen gehad, of dat echt mogelijk is, over oorlogen, waarom die worden gevoerd. Nergens kwamen we tot elkaar, en ondertussen propten ze mij in het pvv/tRump hoekje. biden is in hun ogen een held, geertje de duivel. Dat het geen f*ck uitmaakt, dat het vleugels zijn van dezelfde vogel, daar hadden ze nog nooit van gehoord, volwassen mannen, tis zo triest.

Voordat ik erheen ging had ik er best zin an, maar ik moet het niet meer doen. Ik pas niet meer in leuke gezelschappen, tis niet anders. We hebben het natuurlijk ook over God gehad, en dat er iets was dat geloofden zij ook wel, maar de bijbel, pfffff. Bewijzen, dat moest ik maar eens doen, bewijzen dat de maanlanding niet heeft plaatsgevonden, bewijzen dat een plantje wat opgroeit in de natuur beter voor je is dan een plantje onder een lamp, bewijzen dat God er is. Andersom hoefde niet, dat is al bewezen, toch? Iedereen gelooft toch dat neil op de maan heeft rondgelopen? Dat kasplantjes hartstikke gezond zijn en dat God iets is wat er wel is maar alleen als het uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *